BG Development · За реклама · За контакти | Помощ Търсене Потребители Календар Правила |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
akrachev |
Публикувано на: 07-05-2024, 21:30
|
Име: акрачев Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 1129 Регистриран на: 27.11.09 |
Много бързо ми се разваля скрола на китайските мишки. Препоръчайте издържлива мишка?
-------------------- |
Bender++ |
Публикувано на: 07-05-2024, 21:45
|
Име: Група: Потребител Ранг: Редовен член Мнения: 559 Регистриран на: 18.04.21 |
Logi M185
-------------------- Слава на Цар Путин! Долу украинските фашисти!
|
SuN |
Публикувано на: 07-05-2024, 21:56
|
Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 12992 Регистриран на: 27.01.05 |
По принцип не ползвам много бутона за скрол, а на една от мишките функцията се изпълнява по различен начин.
В момента пред мен седи една завряна на тясно китайска мишка Canyon, която е поне на година (не помня дали е дошла от предишния компютър или е с този от почти година). Ама тая не я ползвам много и даже гумичките ѝ отдолу са чисти (като се замисля - ползвам я само за да преместя курсора в някой ъгъл и от време на време да работя с неинтуитивния интерфейс на Гном). На другия компютър, на по-малко от година имам безжичен комплект мишка и клавиатура пак на Canyon. Мишката я използвам основно да чета нещо в интернет няколко часа седмично. Допълнително инфирмация за комплекта: мишката има по-добър обхват под странни ъгли, докато клавиатурата трябва да я нивелирам и да я бутна понякога 10см към компютъра (приемника е на 20-30 см под нивото на клавиатурата). Бяха ме предупредили, че правят проблеми. Вероятно ще ги сменя с нещо, което е близко до епълските по качество, че там съм доволен. -------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
thrawn |
Публикувано на: 09-05-2024, 06:03
|
Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 3695 Регистриран на: 17.01.17 |
Пробвай с геймърските модели. Скъпи са, но са проектирани за интензивна употреба.
Проблемът ти почти със сигурност не е в мишките (мойте са поне на 10-15 години, с кабел, и само се чистят от долу, че...). Но пък на малкия му ги сменям на около година, с "псевдо геймърски" - гледам да са с дебел ширмован кабел (че той си пада по светещи модели, които ядът батериите много бързо). Иначе, той ги чупи като ги изшие в бюрото докато играе. Друг вариант е да поробваш ергономичните модели (може да имаш навик, да държиш мишката по странен начин, и да натискаш скролът на криво, което да му разбива оста) |
relax4o |
Публикувано на: 09-05-2024, 10:50
|
||||
Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 2826 Регистриран на: 04.04.07 |
https://www.logitech.com/en-gb/products/mic...910-006929.html - когато пътувам. Батерията издържа доста дълго и има от магспийд скроловете, ако си фен на това. Малка е на размер.
На работния съм със SteelSeries Rival 100 - издръжлива мишка, нямал съм никакви проблеми, но май вече не може да се намери, а не знам каква би била алтернативата и. На настолния съм с ММО мишка на Logitech. Като цяло съм нямал ядове с мишки на Logitech, така че тази, която Бендера ти предложи също може да се окаже достатъчно качествена. П.П. SteelSeries Rival 3 изглежда подобна на Rival 100. Това мнение е било редактирано от relax4o на 09-05-2024, 10:52 -------------------- Бисери :D
|
||||