BG Development · За реклама · За контакти |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
Страници: (4) « първа ... 2 3 [4] ( Първото ново мнение ) | ![]() ![]() ![]() |
galibor |
Публикувано на: 11-05-2009, 15:59
|
Име: Галя Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 1 Регистриран на: 11.05.09 ![]() |
Здравейте, не знам дали още някой следи темата, но имам нужда от помощ:
искам да направя собствен он-лайн магазин, но не мога да разбера как мога да променя дизайна, ако може някой да ми помогне изтеглих си и зен карт и Quick.Cms.Lite. Мога ли да бърникам в кода (без да разбирам особено от php) или трябва да ползвам готови шаблони. Ако е с готови шаблони при Zen cart къде точно трябва да се поставят? Съжалявам ако задавам тъпи въпроси, но не можах да се оправя. Иначе правя сайтове, но само с xhtml, пиша си сама кода и тези готови форми ме затрудниха. Благодаря предварително, ако някой има желание да ми отговори ![]() |
Karaman |
Публикувано на: 11-05-2009, 16:46
|
![]() Име: Иво Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 985 Регистриран на: 31.01.04 ![]() |
|
cipio |
Публикувано на: 31-05-2010, 15:39
|
||
Име: Кирил Трендафилов Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 6 Регистриран на: 02.02.08 ![]() |
много яко сайтченце и точно това искам, но ако може да попитам това нещо на български може ли да върви или по скоро има ли някви файлове които да сложа и да стане на български предварително се извинявам за глупавият въпрос ![]() |
||
cipio |
Публикувано на: 23-06-2010, 10:44
|
Име: Кирил Трендафилов Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 6 Регистриран на: 02.02.08 ![]() |
някой дали случайно може да ми прати този модул
Yan - Theme and template editor предварително благодаря ![]() |
magiva |
Публикувано на: 17-07-2010, 07:01
|
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 1 Регистриран на: 17.07.10 ![]() |
Аз ползвам prestashop и съм доволен. Естествено има какво още да се желае, но иначе няма как...
-------------------- |
Blinky |
Публикувано на: 07-01-2022, 00:42
|
||
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 18 Регистриран на: 29.03.07 ![]() |
Във всяка е така. НО за това са и Open source, за да може да си ги ръчкаш, което не ти допада. Аз лично съм фен на Opencart & Magento. Виждал съм и страхотни решения на WooCommerce, но там се иска доста познания в областта на оптимизацията на скоростта, защото след голям брой продукти си има някои тънкости, които е нужно да се направят, за да функционира добре и бързо да изпълнява заявките на потребителите. -------------------- |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |