BG Development

Страници: (2) [1] 2   ( Първото ново мнение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Ружа Игнатова, Филм на BBC
ici
Публикувано на: 30-01-2025, 20:01
Quote Post

Group Icon
Име: Ивайло Илчев
Група: VIP
Ранг: Почетен член

Документален филм на BBC за Ружа Игнатова и криптовалутата One Coin:

https://www.youtube.com/watch?v=cA8ioxfpaDQ

Филма е на Руски, от руската служба на BBC. Не можах да го намеря на Английски.

Това мнение е било редактирано от ici на 30-01-2025, 20:04

Прикачена картинка (Кликнете на картинката, за да я увеличите!)
Прикачена картинка

--------------------
Ние не сме в една лодка, ние сме в една буря. Лодките са различни.

Следващият път когато се почувстваш ненужен, грозен и недооценен, помни че освен това си и тъп.
PMEmail PosterUsers Website
OneOfTheMany
Публикувано на: 30-01-2025, 20:23
Quote Post

Име:
Група: Потребител
Ранг: Старо куче

На ти - радвай ся! И не е от руската служба на BBC, а просто е преведен на руски.

Димитър Стоянов от BIRD.BG участва и обяснява, че вероятно Ружа е накълцана на яхта в Егейско море от ВИС-аджиите.

Това мнение е било редактирано от OneOfTheMany на 30-01-2025, 20:28
PMEmail Poster
ici
Публикувано на: 30-01-2025, 20:31
Quote Post

Group Icon

Този Димитър Стоянов трябва да е много як. Разказваше как десет пъти са му правили атентати, пък той оцелял. icon_smile.gif

ПП. На мен е все тая дали е на Руски или Английски.

--------------------

Следващият път когато се почувстваш ненужен, грозен и недооценен, помни че освен това си и тъп.
OneOfTheMany
Публикувано на: 30-01-2025, 21:08
Quote Post

Име:

Тарашили му апартамента, това онова. Беха му налетяли на бой преди година и он извади пистолет и му водиха дело.

Ама откакто бившия му шеф Асен Йорданов от БиволЪ каза, че "кат млад имал охранителна фирма и мутрите го уважавали" ми паднаха в очите тея "журналистчета".

"Независими" са кат люлински тинейджър.
PMEmail Poster
akrachev
Публикувано на: 31-01-2025, 10:34
Quote Post

Име: акрачев

Парите не са нито добро нито зло, въпроса е какво ще прави с тях.

Хубаво откраднала милярд, по интересно е как ще се ползва. Пример - с толкова пари може да се направи фондация, която само от лихвите да издържа деца сираци примерно от 18 до 23 годишна възраст, докато си стъпят на краката и имат някаква професия/образование. Годишно в българия има по 2000 сираци.

--------------------
akrachev
Публикувано на: 31-01-2025, 20:52
Quote Post

Име: акрачев

Offnews почнаха много да ме дразнят с ей такива статии за война (а някога и аз пишех статии там)

Това мнение е било редактирано от akrachev на 31-01-2025, 20:52

--------------------
ici
Публикувано на: 01-02-2025, 07:54
Quote Post

Group Icon

Преди "вироса" ходех командировки до Украйна. Гледал съм по телевизята след едно съвместно учение на руските и белоруските войски, един "военен експерт" да говори че Русия има около 120 танка и към 80 самолета, а украинската армия е толкова силна че за 20 дена ще марширува по Червеният площад. Това се сещам като прочета за "Киев за три дена".

--------------------

Дон Реба
Публикувано на: 01-02-2025, 08:21
Quote Post

Име:

QUOTE (ici @ 01-02-2025, 07:54)
Преди "вироса" ходех командировки до Украйна. Гледал съм по телевизята след едно съвместно учение на руските и белоруските войски, един "военен експерт" да говори че Русия има около 120 танка и към 80 самолета, а украинската армия е толкова силна че за 20 дена ще марширува по Червеният площад. Това се сещам като прочета за "Киев за три дена".

и аз мисля че путин имаше намерение да влезе в киев за 3 дена, едно че почти успя (наистина стигнаха до киев за няколко дена) и второ вече го бяха правили в крим.
PM
Дон Реба
Публикувано на: 01-02-2025, 08:31
Quote Post

Име:

QUOTE (akrachev @ 31-01-2025, 20:52)
Offnews почнаха много да ме дразнят с ей такива статии за война (а някога и аз пишех статии там)

нямам нищо против, още повече че от гледна точка на проукраинската позиция той е прав. или даваш всичко от себе си, или не влизаш в бой, тая половинчатост която "западните съюзници" демонстрираха е достойна за презрение. но тя самата война за това се и води сблъсък на "орчия" срещу "елфския" светоглед, така че грешката не е грешка, няма място за "ама ако бяхме". ако бяхте, войната нямаше изобщо да почне
PM
OneOfTheMany
Публикувано на: 01-02-2025, 16:59
Quote Post

Име:

QUOTE (akrachev @ 31-01-2025, 10:34)
Парите не са нито добро нито зло, въпроса е какво ще прави с тях.

Хубаво откраднала милярд, по интересно е как ще се ползва. Пример - с толкова пари може да се направи фондация, която само от лихвите да издържа деца сираци примерно от 18 до 23 годишна възраст, докато си стъпят на краката и имат някаква професия/образование. Годишно в българия има по 2000 сираци.

Батее, ВИС-аджиите са свили не 1 мелеард, а 4.5 мелеарда.

И мога да ти гарантирам, че нема да се използват за фондации за сираци. icon_lol.gif По-вероятно е Таки да ги използва за отваряне на дрогерия за наркоманчета, за да може не 1/2 от бг дечицата да са наркоманчета, а 2/3.

Ама Таки по-скоро сигурно ще ги "изпере" и ще ги вложи в некой мол или нещо друго за (както би казал РЪБинката от другия форум) "белия добитък консуматор".

Таки държи 25% от Мол Пловдив, та може да си го купи целия с тея парички.

Но ти гарантирам, чо последната му грижа е "бъдещето на българчетата"... icon_lol.gif

Гледай потребителски бройлери кълват на евтинкото...

Това мнение е било редактирано от OneOfTheMany на 01-02-2025, 17:01
PMEmail Poster
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

Topic Options Страници: (2) [1] 2  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Copyright © 2003-2019 | BG Development | All Rights Reserved
RSS 2.0