BG Development · За реклама · За контакти |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
Страници: (2) [1] 2 ( Първото ново мнение ) | ![]() ![]() ![]() |
ici |
Публикувано на: 30-01-2025, 20:01
|
![]() ![]() Име: Ивайло Илчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 18740 Регистриран на: 06.06.04 ![]() |
Документален филм на BBC за Ружа Игнатова и криптовалутата One Coin:
https://www.youtube.com/watch?v=cA8ioxfpaDQ Филма е на Руски, от руската служба на BBC. Не можах да го намеря на Английски. Това мнение е било редактирано от ici на 30-01-2025, 20:04 Прикачена картинка (Кликнете на картинката, за да я увеличите!) ![]() -------------------- Ние не сме в една лодка, ние сме в една буря. Лодките са различни.
Следващият път когато се почувстваш ненужен, грозен и недооценен, помни че освен това си и тъп. |
OneOfTheMany |
Публикувано на: 30-01-2025, 20:23
|
Име: Група: Потребител Ранг: Старо куче Мнения: 749 Регистриран на: 20.11.17 ![]() |
На ти - радвай ся! И не е от руската служба на BBC, а просто е преведен на руски.
Димитър Стоянов от BIRD.BG участва и обяснява, че вероятно Ружа е накълцана на яхта в Егейско море от ВИС-аджиите. Това мнение е било редактирано от OneOfTheMany на 30-01-2025, 20:28 |
ici |
Публикувано на: 30-01-2025, 20:31
|
![]() ![]() Име: Ивайло Илчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 18740 Регистриран на: 06.06.04 ![]() |
Този Димитър Стоянов трябва да е много як. Разказваше как десет пъти са му правили атентати, пък той оцелял.
![]() ПП. На мен е все тая дали е на Руски или Английски. -------------------- Ние не сме в една лодка, ние сме в една буря. Лодките са различни.
Следващият път когато се почувстваш ненужен, грозен и недооценен, помни че освен това си и тъп. |
OneOfTheMany |
Публикувано на: 30-01-2025, 21:08
|
Име: Група: Потребител Ранг: Старо куче Мнения: 749 Регистриран на: 20.11.17 ![]() |
Тарашили му апартамента, това онова. Беха му налетяли на бой преди година и он извади пистолет и му водиха дело.
Ама откакто бившия му шеф Асен Йорданов от БиволЪ каза, че "кат млад имал охранителна фирма и мутрите го уважавали" ми паднаха в очите тея "журналистчета". "Независими" са кат люлински тинейджър. |
akrachev |
Публикувано на: 31-01-2025, 10:34
|
Име: акрачев Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 1158 Регистриран на: 27.11.09 ![]() |
Парите не са нито добро нито зло, въпроса е какво ще прави с тях.
Хубаво откраднала милярд, по интересно е как ще се ползва. Пример - с толкова пари може да се направи фондация, която само от лихвите да издържа деца сираци примерно от 18 до 23 годишна възраст, докато си стъпят на краката и имат някаква професия/образование. Годишно в българия има по 2000 сираци. -------------------- |
akrachev |
Публикувано на: 31-01-2025, 20:52
|
Име: акрачев Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 1158 Регистриран на: 27.11.09 ![]() |
Offnews почнаха много да ме дразнят с ей такива статии за война (а някога и аз пишех статии там)
Това мнение е било редактирано от akrachev на 31-01-2025, 20:52 -------------------- |
ici |
Публикувано на: 01-02-2025, 07:54
|
Преди "вироса" ходех командировки до Украйна. Гледал съм по телевизята след едно съвместно учение на руските и белоруските войски, един "военен експерт" да говори че Русия има около 120 танка и към 80 самолета, а украинската армия е толкова силна че за 20 дена ще марширува по Червеният площад. Това се сещам като прочета за "Киев за три дена".
-------------------- Ние не сме в една лодка, ние сме в една буря. Лодките са различни.
Дон Реба |
Публикувано на: 01-02-2025, 08:21
|
||
Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 10314 Регистриран на: 11.11.06 ![]() |
и аз мисля че путин имаше намерение да влезе в киев за 3 дена, едно че почти успя (наистина стигнаха до киев за няколко дена) и второ вече го бяха правили в крим. |
||
Дон Реба |
Публикувано на: 01-02-2025, 08:31
|
||
Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 10314 Регистриран на: 11.11.06 ![]() |
нямам нищо против, още повече че от гледна точка на проукраинската позиция той е прав. или даваш всичко от себе си, или не влизаш в бой, тая половинчатост която "западните съюзници" демонстрираха е достойна за презрение. но тя самата война за това се и води сблъсък на "орчия" срещу "елфския" светоглед, така че грешката не е грешка, няма място за "ама ако бяхме". ако бяхте, войната нямаше изобщо да почне |
||
OneOfTheMany |
Публикувано на: 01-02-2025, 16:59
|
||
Батее, ВИС-аджиите са свили не 1 мелеард, а 4.5 мелеарда. И мога да ти гарантирам, че нема да се използват за фондации за сираци. ![]() Ама Таки по-скоро сигурно ще ги "изпере" и ще ги вложи в некой мол или нещо друго за (както би казал РЪБинката от другия форум) "белия добитък консуматор". Таки държи 25% от Мол Пловдив, та може да си го купи целия с тея парички. Но ти гарантирам, чо последната му грижа е "бъдещето на българчетата"... ![]() Гледай потребителски бройлери кълват на евтинкото... Това мнение е било редактирано от OneOfTheMany на 01-02-2025, 17:01 |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |