| BG Development · За реклама · За контакти |
Помощ Търсене Потребители Календар Правила |
| Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
![]() ![]() ![]() |
| fujimaina |
Публикувано на: 01-11-2025, 18:39
|
|
Име: филип Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 48 Регистриран на: 25.05.25 |
Здравейте
Днес си отварям новините в Google и попадам на новина където се отбелязва че ако човек е студент може да се възползва от предимствата на Google AI Pro за 1 година без парично заплащане. На мен ми звуче прекалено безплатно за да е истина и затова решавам да питам тук. Освен помощ при писане на домашни работи ще се получи достъп и до генератор на видея Veo 3. С Veo 3 имам направени сами три видея още като го пуснаха на тест, но след това го спреха. Признавам си много е добър. Особено сега като заваляваха видеята на Sora AI в TikTok и YouTube. Въпроса ми е някои тествал ли го е и има ли някакви скрити уловки. Аз съм студент разбира се. Прикачена картинка (Кликнете на картинката, за да я увеличите!) ![]() |
| Бай Аз |
Публикувано на: 03-11-2025, 11:38
|
|
Име: Група: Потребител Ранг: Редовен член Мнения: 397 Регистриран на: 04.02.21 |
Нормално е, когато си студент да имаш право на безплатно ползване на платени продукти, примерно като карах последната си магистратура - имахме право на безплатен офис пакет на микромеките(microsoft), преди това и на различни версии на Windows. Това Google AI Pro, не съм го пробвал, но вчера изпробвах нещо подобно: Google AI Studio, ето и връзка: https://aistudio.google.com Гледах видеа за него и ми допадна, хората казаха че има много нови функции и е безплатно за разработчици. Ето основните му функции според чат GPT: Основни компоненти в Google AI Studio** 1. Gemini Text – за генериране на текст, пояснения, код и анализ. 2. Gemini Vision – обработка на изображения: разпознаване, анализ, описване. 3. Gemini Image Generation ("Nana Banana") – модул за генериране на снимки по текстови описания. 4. Gemini Video – анализ на видео: извличане на информация, описание на сцени и действия. 5. Prompt Builder – инструмент за създаване и тестване на промптове. 6. API Keys – генериране на ключове за интеграция в уеб или мобилни проекти. 7. Model Configuration – настройки на модела, тон, стил и поведение. 8. Code Samples – автоматично генерирани примери за използване през JavaScript, Python и др. ------------------------------------------ Просто проучвам алтернативи на чат GPT и това е една от тях, тези дни ще го тествам по-пълно. Това мнение е било редактирано от Бай Аз на 03-11-2025, 11:40 |
![]() |
![]() ![]() ![]() |