BG Development · За реклама · За контакти |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
Страници: (3) [1] 2 3 ( Първото ново мнение ) | ![]() ![]() ![]() |
ragus |
Публикувано на: 15-04-2021, 16:49
|
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 13 Регистриран на: 15.04.21 ![]() |
Абе, някой знае ли какво стана със Захасофтчето?
До къде стигна със жертвоприношението? Във Валхала ли е вече? Аз чух някои слухове, но не знам дали са верни. Вие да сте чули нещо? Това мнение е било редактирано от ragus на 15-04-2021, 16:53 |
ragus |
Публикувано на: 15-04-2021, 20:18
|
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 13 Регистриран на: 15.04.21 ![]() |
Казват, че няма нищо ново под Слънцето. Всичко се повтаря, но в гротескен вариант.
След като пристигнал на Келтския остров той помислил, че се е спасил от Локи, но скоро разбрал, че неговите "спасители" били подмамени от същият този да участват в неговото публично унижение и мъчение. Захасофтчо претърпял невиждани мъчения и унижения. Бил преследван от всякакви лицемерни гадинки, но успял да удържи в неравностойната борба. Той бил жестоко унижаван, защото не желаел да предостави своя ум в подчинение на измамния Локи, който искал да създаде фалшива лоялност у Захасофтчо чрез измама, но не успял. Измамата на Локи била разкрита на Захасофтчо от красивата Фрея. Накрая, самият Один видял страданието му и заповядал на Тор с неговия чук да повреди коляното на нашия мъченик. По този начин той спрял униженията на Захасофтчо и объркал плановете на Локи. Той не могъл вече да мести страдалеца от фабрика на фабрика като мръсен парцал, защото Захасофтчо не бил работоспособен. Локи бил в патова ситуация. Отново и за пореден път. Дали е вярно или не - не зная. Така чух, така предавам. Wardruna - Odal |
SuN |
Публикувано на: 15-04-2021, 21:07
|
![]() Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 13178 Регистриран на: 27.01.05 ![]() |
Има граници, отвъд които интереса преминава във вманиачаване. Всички сме имали своите любими анимационни герои, но ако не спрем да растем, спомените и интереса към тях биват изместени от нови, по-стойностни и по-заслужаващи вниманието ни идеи.
-------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
ragus |
Публикувано на: 15-04-2021, 22:13
|
Сънчо, това, което написа е толкова дълбоко мистично, че ме заболя главата докато го обмислях.
Утре ще го прочета пак, че сега малко преядох и организма ми е зает с обработката на храната. Това мнение е било редактирано от ragus на 15-04-2021, 22:13 |
ici |
Публикувано на: 15-04-2021, 22:23
|
![]() ![]() Име: Ивайло Илчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 18842 Регистриран на: 06.06.04 ![]() |
Иска да каже че му е трансгенитално.
-------------------- Ние не сме в една лодка, ние сме в една буря. Лодките са различни.
Следващият път когато се почувстваш ненужен, грозен и недооценен, помни че освен това си и тъп. |
ragus |
Публикувано на: 15-04-2021, 22:31
|
||
Всеки мъдрец е безпристрастен наблюдател. |
||
ragus |
Публикувано на: 15-04-2021, 22:57
|
Извинявай Сънчо. Реших да ползвам форума ти отново за лични цели. Аз съм ебати арогантното егоистче.
Любимият ми герой е Джак Спароу. Опитвам се да се сетя за любим герой от детството, но имам спомени само за мечето Ръкспин. |
ici |
Публикувано на: 16-04-2021, 00:40
|
||
![]() ![]() Име: Ивайло Илчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 18842 Регистриран на: 06.06.04 ![]() |
Готов съм да се обзаложа че имаш скрито DVD с телетубисите някъде и си го гледаш тайно. Поне единият от тях беше джендер и ходеше с дамска чанта.
Това мнение е било редактирано от ici на 16-04-2021, 00:43 -------------------- Ние не сме в една лодка, ние сме в една буря. Лодките са различни.
Следващият път когато се почувстваш ненужен, грозен и недооценен, помни че освен това си и тъп. |
||
ragus |
Публикувано на: 16-04-2021, 00:47
|
Тия телетубиси са детско предаване май бе, Ици. Какви джендери?
И тебе май те гонят джендерите насън като много други в тоя форум :-) Не го приемай лично. Имам проблем с коляното и съм леко заядлив. Искате ли да ви разкажа с подробности какво се случи със Захасофтчето? |
bobyb |
Публикувано на: 16-04-2021, 09:50
|
||
Име: Група: Потребител Ранг: Посетител Мнения: 87 Регистриран на: 31.08.14 ![]() |
Да отгатнем сами - кове код в някой аутсорсинг цех? |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |