BG Development

Страници: (2) 1 [2]   ( Първото ново мнение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Изповед на един нео-либерал от VMWare
OneOfTheMany
Публикувано на: 21-11-2023, 16:29
Quote Post

Име:
Група: Потребител
Ранг: Старо куче

QUOTE (WizardKing @ 21-11-2023, 14:14)
QUOTE (Дон Реба @ 21-11-2023, 06:32)
това очевидно е фейк, най-вероятно автора е "либерала от квартала", известен автор на либерални скечове

Прилича, да, но едва ли ще ходи да троли в бгколхозник.

То Захата натроли половината IT сфера в БГробовладетел, па некъв либерал ли нема да остави коментарче?

--------------------
Когато умреш, не знаеш, че си умрял и не ти е тежко на теб, а на другите... същото е когато си тъп.

---

Ако работата имаше край,още дядо ти да я беше свършил.

PMEmail Poster
bvbfan
Публикувано на: 21-11-2023, 19:11
Quote Post

Име:
Ранг: Почетен член

Бродком ги купува, какви комунисти.

--------------------
QUOTE (Bender @ 23-04-2015, 19:11)
Xamarin: ЛАПАЙ!
Ти: Добре...
PMEmail Poster
WizardKing
Публикувано на: 22-11-2023, 05:43
Quote Post

Име:
Ранг: Редовен член

QUOTE (Бай Аз @ 21-11-2023, 14:47)
Здравейте!
Реших да се включа в още една не съвсем програмистка тема.

Първо обаче да ви поздравя с днешните празници: честити празници на всички православни християни в този форум! Нека по молитвите на Пресвета Богородица Бог ни пази, помага, подкрепя и закриля!

За непросветените - пояснявам: днес се честват два празника: Въведение Богородично и Денят на християнското семейство и на православната християнска младеж!

---------------

Сега по темата: прочетох това излияние(не може да се нарече изповед - Изповедта е Тайнство и е нещо съвсем друго).

Донякъде е прав за комунистите. Аз съм вече възрастен, отдавна минах петдесеттака, но на комунист - вяра нямам и страня от такъв!

Дядо ми, (Бог да го прости!) разказваше, че на времето около 1944г. комунисти са станали най-мързеливите и лениви хора, които за нищо не ги е бивало!

Така, че Стиви, ако наистина ги купуват китайци - според мен, по добре да не се занимаваш!

Иначе друго ми направи впечатление - много лабилен човек е този! Аз два пъти съм фалирал и съм го преживял и мога да кажа, че това, въпреки че е много тежко и има голям стрес и болка, ми помогна да осъзная суетата на земния живот и да се обърна към Бога! Така, че всяко зло - за добро!

Преживял съм и други много тежки моменти в живота си, но не съм се оплаквал и отчайвал - а съм си правил изводите от това и съм продължавал напред!

И последно ще кажа - човек с никаква финансова дисциплина! Може ли 15 години да си работил в такава компания(вероятно на висока заплата) и да си затънал в кредити до ушите?!

И аз имам семейство и две пораснали вече деца, но кредит(освен от брат ми и то като млад) никога не съм вземал, и няма да взема от тия алчни лихвари(банките или други подобни)!

Но нека да не го съдим него!
Всеки отговаря само за себе си и трябва да внимава върху себе си!

Хайде със здраве!

Честит празник и на теб, ама либералната измет са атеисти и тъпчат семейството както си искат. Двама педали под един покрив с плакати на пъпъ и дебъ няма как да празнуват деня на християнското семейство. По-скоро палят тротинетките, че отново им е свършил вазелина след аджайл методологии в бизнес парка.

Как да е, няма и да стъпя там, просто се смях на глас ако ще и тотална тролщина да е. Иначе това е то новото време : педерастия, алчност, кредити, атеизъм, паник атаки, пропаганда. Содом и Гомора е тук и сега.

Капитализма не е по-добър от комунизма - просто хората стават роби абсолютно по свой единствен избор, вместо да им бъде налагано да са.

Това мнение е било редактирано от WizardKing на 22-11-2023, 05:45

--------------------
Screw You Guys, I'm Going Home!
PMEmail Poster
WizardKing
Публикувано на: 22-11-2023, 05:48
Quote Post

Име:
Ранг: Редовен член

QUOTE (dvader @ 21-11-2023, 16:27)
QUOTE (Бай Аз @ 21-11-2023, 14:47)
на времето около 1944г. комунисти са станали най-мързеливите и лениви хора, които за нищо не ги е бивало!

Трябва да уточним две неща:
Първо, тия комунисти до един са били Българи. Съдейки по някои капиталисти сега, не било до политическа ориентация...
Второ, то те китайците не са баш комунисти. Аз лично не бих ги мислил много-много, от глад няма да умрат.

Умнокрасавците не разбраха, че по-големи капиталисти от Китай няма.

--------------------
Screw You Guys, I'm Going Home!
PMEmail Poster
akrachev
Публикувано на: 22-11-2023, 09:34
Quote Post

Име: акрачев
Ранг: Почетен член

Между впрочем, в коментара в работодателя има злато (чети - пари, богатство) - проблема е, че масово българина е аргатин, ратай и измекяр (па макар и за 10 бона заплата пак си остава такъв) и няма ка да го "види"

--------------------
PMEmail PosterUsers Website
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

Topic Options Страници: (2) 1 [2]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Copyright © 2003-2019 | BG Development | All Rights Reserved
RSS 2.0