BG Development

Страници: (2) 1 [2]   ( Първото ново мнение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Имплементация на resource adapter
Bender++
Публикувано на: 01-04-2023, 17:37
Quote Post

Име:
Група: Потребител
Ранг: Редовен член

Мойто скромно наблюдение е, че ЕЕ сървърите умряха, защото никой вече не иска да прави големи монолити. На практика всички големи играчаи спряха (кои официално, кои неофициално) да разработват своите сървъри. Може би wildfly е единствения ЕЕ сървър който не е мъртъв.

Спринга общо взето имплементира голяма част от ЕЕ нещата, но по свой си начин, без спецификация и без стандарт. Ако знаеш едното, няма да имаш проблеми да пишеш и на другото. Това което той обаче има в повече е много як тестови фреймърк, които ти позволява много лесно да тестваш спринг приложения, което е голям плюс ако работиш за голяма компания и взимаш ентерпрайз пари за да правиш сайтове за лютеница. И като цяло имат много добър маркетинг и хората като чуят джава се срещат за спрингбуут, което пък прави намирането на код-маймунки по-лесно.

Аз преди бях голям противник на спринга, но сега обърнах палачинката и мисля че е по-добре, не защото е по-добър от ЕЕ, ами защото като цяло матряла е лош и има много малко кадърни хора и масовката е по-лесно да почне със спринг защото там нямат право на избор.

А това, което е още по-тъжно е, че хората почват да минават на Го, не защото е по-добро от джава, ами пак поради същата причина - не могат да мислят и им е по-лесно да ползват нещо което е правено за бавноразвиващи се icon_sad.gif

--------------------
Ваксините са лъжа и НЕ работят! Не на ковид фашизма!
Слава на Цар Путин! Долу украинските фашисти!
Слава на героите - Z V
PMEmail Poster
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

Topic Options Страници: (2) 1 [2]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Copyright © 2003-2019 | BG Development | All Rights Reserved
RSS 2.0