BG Development · За реклама · За контакти |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
![]() ![]() ![]() |
Дон Реба |
Публикувано на: 24-11-2019, 08:31
|
Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 8546 Регистриран на: 11.11.06 ![]() |
вчера си дремя сладко пред компа, и съм го заключил, за да не правят поразии дечурлигата, най-ваче бебунека, че той само дебне да докопа клавиатура.
чувам го в просъница че чатърка по копчетата, но си викам "какво може да направи, нали е заключен". по някое време щерката ме сръчка да съм и разказвал приказка, днес я отложихме и не съм си изпълнил дневната норма. разказах нещо в просъница, не помня какво, имаше някакъв джин дето изпълнява желания. после по традиция следва въпроса "имаш ли нещо да ми шпокажеш от приказката", което се превежда като "дай някаквиу картинки на компютъра свързани тематично с приказката" отключвам компа, пускам браузър, почвам да пиша в полето - НИЩО не се случва, просто не излизат буквите. прецъквам нумлока - клавиатурата бачка. пробвам в друга програма - пише си без проблеми. всички програми работят, без браузъра (фф) затварям браузъра, отварям го пак, празен - същата работа. пускам хром - пише, но буквите не са които трябва (тая сутрин обаче пробачкал, пробвах току що). накрая изрових някъв ие, той вече бачкаше. тая сутрин ставам, забравил за снощния проблем, сядам на компа, и откривам нещо още по-странно - фф продължава да е напълно глух за клавиатурата ОСВЕН във полетата за коментар на фейсбук, където работи нормално. адрес бар, търсене, всичко е глухо, също и полетата на фейсбук различни от поле за коментар, само полето за коментар работи. как по дяволите може от заключено състояние да блокираш клавиатурата и то само за браузърите? пиша това в текстов редактор и ще го пейстна в браузъра, това ми е начина. не искам да рестартирам компа само заради тоя проблем, а и ми е чудно какво е |
Delegate |
Публикувано на: 24-11-2019, 09:00
|
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 1973 Регистриран на: 30.05.09 ![]() |
пробвай с Windows Key + Left Shift, Windows Key + F9, Windows Key + Fn (ако имаш такъв).
|
thrawn |
Публикувано на: 24-11-2019, 09:03
|
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 2668 Регистриран на: 17.01.17 ![]() |
Имаш заял клавиш в натиснато положение. Някой от специалните.
Натисна ги всички внимателно и ще усетиш кой дава проблеми. Това мнение е било редактирано от thrawn на 24-11-2019, 09:03 |
Rabin |
Публикувано на: 24-11-2019, 09:13
|
Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 1866 Регистриран на: 20.12.12 ![]() |
Само от любопитство - каква версия FF върви на XP? Аз скоро инсталирах, и май до 52-ра версия тръгва. С адблокерите е още по-голяма драма.
Няма срамно да ти подарят компютър, сървърът ми в момента е подарен и много му се радвам. С доста годинки е по-нов от твоя дето е 20 годишен. Ще може и Уй-н 7 да тургаш да ти е нова ОС, все още не са ѝ закрили поддръжката поради пенсия. Старото за хората ще е новото за теб. Е, може да се наложи да рестартираш все пак. Разбирам те - затлачен е ОС-а, и рестартирането трае 20 пъти повече от пускането на подобна тема. Това мнение е било редактирано от Rabin33554432 на 24-11-2019, 09:16 -------------------- Цитат: "Споделете тази страница
Разкажете на всички. Споделете тази страница с приятелите и семейството си." tiny.cc/mkc1ay превод bit.ly/2kLVdly |
Дон Реба |
Публикувано на: 24-11-2019, 09:23
|
||
Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 8546 Регистриран на: 11.11.06 ![]() |
евала! какво беше това? |
||
bvbfan |
Публикувано на: 24-11-2019, 10:03
|
||
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 3369 Регистриран на: 08.12.13 ![]() |
Лайняндос
--------------------
|
||
wqw |
Публикувано на: 24-11-2019, 11:50
|
||
![]() ![]() Име: Владимир Висулчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 6150 Регистриран на: 10.06.04 ![]() |
А коментарите на facebook от край време ми правят лошо впечатление, че вместо WM_CHAR чакат WM_KEYDOWN и сами си правят транслацията към символ на база текуща клавиатура. За какво им трябва това нямам представа, може да е spell-check или мазен UI, но като не е стандартно се усеща (Ctrl+стрелки примерно не кацат по начало/край на дума като останалите). cheers, </wqw> -------------------- |
||
Stilgar |
Публикувано на: 24-11-2019, 12:06
|
||
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 12796 Регистриран на: 13.05.08 ![]() |
Дежурният проблем. -------------------- Опитахме се да го направим както трябва, но стана както винаги.
|
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |