BG Development

Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Пак цирк с Интернет доставчиците в Стара Загора
akrachev
Публикувано на: 24-10-2025, 11:54
Quote Post

Име: акрачев
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Пак цирк с Интернет доставчиците в Стара Загора. Тракия кабел и Алфанет се обединяват, но на сайта на Тракия кабел ни вест ни кост, телефоните им изключени. Доста не-умно ми се струва такова сливане на фирми - за уведомяване на абонатите пък абсурд.

Знам, че за Дон Реба това си е в реда на нещата, но все си мисля, че трябва да има някакъв резултат от обучението в икономическите вузове. При толкова завършващи икономисти, трябва да има поне няколко човека, които да мислят как да стане разумното прехвърляне на клиенти от една фирма във друга с най малко главоболия за клиентите ...

--------------------
PMEmail PosterUsers Website
Дон Реба
Публикувано на: 24-10-2025, 13:08
Quote Post

Име:
Група: Потребител

ами те са го мислили бе, и са го измислили добре - нали за това е сливането, за да не се тревожат вече какво било удобно за клиентите, сега вече могат спокойно да си пият ракията без тревога че клиентите някъде ще избягат icon_lol.gif icon_lol.gif

иначе аз още като чух че моя локален доставчик се "слива" с по-голям (разбирай глътнали са ги) веднага се прехвърлих на последния останал локален, който носи гръмкото име дц корпорация. иронично, дц корпорация е последния некорпоративен доставчик icon_lol.gif та така вече доста години, за момента устояват, може би защото са мутри и слушат повече тестостерона си отколкото сухите сметки. ако някой ден и те си продадат гъза, е ще видим, интернета и без това е скучен напоследък, може да карам и без
PM
SuN
Публикувано на: 24-10-2025, 16:59
Quote Post

Group Icon
Име:
Група: Администратор

При толкова завършващи икономисти, трябва да има поне няколко човека, които да мислят как да стане разумното прехвърляне на клиенти от една фирма във друга с най малко главоболия за клиентите ...

Това не е свързано с икономиката, а с грижи за клиента. Един подготвен кадър от туристическия сектор вероятно ще го помисли това (ако са му мрънкали достатъчно на главата).

Пък и правилото за 80% дебили е вярно само за гласоподавателите. В бизнес средата положението е малко по-различно. icon_smile.gif

--------------------
Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти.
PMEmail Poster
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

Copyright © 2003-2019 | BG Development | All Rights Reserved
RSS 2.0