| BG Development · За реклама · За контакти |
Помощ Търсене Потребители Календар Правила |
| Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
![]() ![]() ![]() |
| akrachev |
Публикувано на: 24-10-2025, 11:54
|
|
Име: акрачев Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 1216 Регистриран на: 27.11.09 |
Пак цирк с Интернет доставчиците в Стара Загора. Тракия кабел и Алфанет се обединяват, но на сайта на Тракия кабел ни вест ни кост, телефоните им изключени. Доста не-умно ми се струва такова сливане на фирми - за уведомяване на абонатите пък абсурд.
Знам, че за Дон Реба това си е в реда на нещата, но все си мисля, че трябва да има някакъв резултат от обучението в икономическите вузове. При толкова завършващи икономисти, трябва да има поне няколко човека, които да мислят как да стане разумното прехвърляне на клиенти от една фирма във друга с най малко главоболия за клиентите ... -------------------- |
| Дон Реба |
Публикувано на: 24-10-2025, 13:08
|
|
Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 10475 Регистриран на: 11.11.06 |
ами те са го мислили бе, и са го измислили добре - нали за това е сливането, за да не се тревожат вече какво било удобно за клиентите, сега вече могат спокойно да си пият ракията без тревога че клиентите някъде ще избягат
иначе аз още като чух че моя локален доставчик се "слива" с по-голям (разбирай глътнали са ги) веднага се прехвърлих на последния останал локален, който носи гръмкото име дц корпорация. иронично, дц корпорация е последния некорпоративен доставчик |
| SuN |
Публикувано на: 24-10-2025, 16:59
|
||
|
Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 13412 Регистриран на: 27.01.05 |
Това не е свързано с икономиката, а с грижи за клиента. Един подготвен кадър от туристическия сектор вероятно ще го помисли това (ако са му мрънкали достатъчно на главата). Пък и правилото за 80% дебили е вярно само за гласоподавателите. В бизнес средата положението е малко по-различно. -------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |