BG Development · За реклама · За контакти | Помощ Търсене Потребители Календар Правила |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
akrachev |
Публикувано на: 26-12-2024, 18:53
|
Име: акрачев Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 1141 Регистриран на: 27.11.09 |
Vivacom Купиха лятото Bulsatcom. Плащах си досега си нета в стария портал на Булсатком и днес пак го отварям и хоп - в портал на Виваком. Да ама ни старата ми парола става нито има потребител с моята поща !!! И сега какво да правя ?
Абе ей - келеши с келеши, един експорт на база не можете да направите. Ще си вземат бонусите за края на годината тъпите програмисти, а клиента (дето реално ги плаща) да го д*ха. -------------------- |
bvbfan |
Публикувано на: 26-12-2024, 20:22
|
||
Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 4143 Регистриран на: 08.12.13 |
Обади им се да ти кажат новият ти клиентски номер и трябва да направиш нов потребител в техният портал с него.
--------------------
|
||
SuN |
Публикувано на: 27-12-2024, 00:20
|
||
Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 13018 Регистриран на: 27.01.05 |
Не че не обичам да обвинявам програмистите първо, но в случая мениджърите са виновни. Не вярвам, че никой не е повдигнал въпроса за миграцията на съществуващите клиенти. Иначе точно след лятото знам за трима засегнати от проблеми с мобилния им интернет, така че проблема при тях явно е по-фундаментален. Това мнение е било редактирано от SuN на 27-12-2024, 00:20 -------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
||
Дон Реба |
Публикувано на: 30-12-2024, 09:15
|
Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 10305 Регистриран на: 11.11.06 |
когато сороснята купи N3 аз директно се изнесох без да чакам подобни драми. когато изчезне и последния некорпоративен доставчик тогава ще му мисля или ще се изнеса на село без интернет
|
ici |
Публикувано на: 30-12-2024, 10:09
|
||
Име: Ивайло Илчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 18725 Регистриран на: 06.06.04 |
На село имам доставчик за който си купуваш от кафето на центъра карта за 20лв за един месец или 48лв за три месеца. Когато съм за по-малко време си използвам телефона. Има две сим карти, едната е 40GB, а другата неограничен трафик, но с лента 2-5Мбит, което стига за митинги през гмейла и ютуп на 480p. -------------------- Ние не сме в една лодка, ние сме в една буря. Лодките са различни.
Следващият път когато се почувстваш ненужен, грозен и недооценен, помни че освен това си и тъп. |
||
Delegate |
Публикувано на: 09-01-2025, 20:25
|
Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 2735 Регистриран на: 30.05.09 |
Тотал щета е тая "миграция" - от личен опит на корпораивен клиент. Не мога да повярвам каква безотговорна некадърност цари по картелно-монополните компании.
|
akrachev |
Публикувано на: 10-01-2025, 09:43
|
Име: акрачев Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 1141 Регистриран на: 27.11.09 |
В крайна сметка минах на Тракия Кабел. Интерсното беше, че моя рутер е Synology и те не бяха виждали такъв. Получава си gateway и DNS обаче няма интернет. Звънят до най знаещия им админ и той заключи, че понеже рутера поддържа много конфигурации (PPPoE, DS-Link, ..) и Cisco машината им не знае как да се разбере с него. В крайна сметка като си тръгнаха (закачих един TP-Link да отбележат, че имам мрежа) се оказа, че сертификатите на Cisco Umbrella DNS ги нямаше в Synology.
-------------------- |
Дон Реба |
Публикувано на: 11-01-2025, 08:25
|
||
Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 10305 Регистриран на: 11.11.06 |
не са картелно монополни компании, а просто мазни корпорации. тоя наратив за картели и монополисти е просто за да се спаси седераския идеал "частното е хубаво, държавното -гадно". колкото по-огромна е една структура, по-зле е. държавите просто са по-големи от корпорациите, само това е разликата, а не че корпорациите били частни и се конкурирали, те и държавите се конкурират. затова когато сороснята купи местния доставчик N3 веднага се махнах, доставчик просто е по-добре |
||