BG Development · За реклама · За контакти |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
![]() ![]() ![]() |
runtime |
Публикувано на: 05-02-2021, 10:18
|
||
Име: Вальо Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 49 Регистриран на: 22.06.07 ![]() |
Здравейте, от как си обнових mysql до последна версия (8.0.23) ми се получи един бъг. В заявката по-долу когато направя сортиране и не ми връща резултати. Това не се случва във по-стари версии. Някой да му се е случвало нещо подобно? Заявката е:
P.S. Заявката е генерирана от Eloquent ORM, но и в уоркбенч-а не ми връща резултат на новата версия. |
||
jean_lesn |
Публикувано на: 05-02-2021, 12:33
|
||
![]() Име: Ян Лесневски Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 972 Регистриран на: 26.05.04 ![]() |
А без
връща резултати. Така ли е ? Втори въпрос, когато казваш "не връща резултат" това значи, че връща празен резултат нали? Възможно е да връща грешка. Ако да, каква? Това мнение е било редактирано от jean_lesn на 05-02-2021, 12:35 |
||
runtime |
Публикувано на: 05-02-2021, 13:21
|
Име: Вальо Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 49 Регистриран на: 22.06.07 ![]() |
Да, без него си прави селекта. Със него връща празен набор.
Чудя се нещо да има депрекейтнато, ама не намирам информация... Няма грешка, ако имаше щях да се насоча къде би могъл да е проблема ![]() П.С. Има ли някакъв query cache който може да връща празен набор, а като разкарам сортирането да си връща записите? Една и съща база дъмпната на две различни версии на mysql ![]() https://filebin.net/album/ht1z336rdkjg2rho И версията, която ме намира нищо, обаче без сортирането вече ми връща набор с данни. https://filebin.net/no623yphxifpqdz0/Screen....png?t=6e867x1h Интересното е, че когато няма сортиране, колоната distance си я има и си е със стойностите в нея ![]() Това мнение е било редактирано от runtime на 05-02-2021, 13:33 |
runtime |
Публикувано на: 12-02-2021, 08:38
|
Онзи ден докладвах проблема във форума им и днес пуснаха обновяване, та взе, че се оправи. Не знам кой е билда ама версията пак си е 8.0.23. Както и да е, ако някой има подобен проблем да обновява.
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |