BG Development · За реклама · За контакти |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
![]() ![]() ![]() |
peterhoff |
Публикувано на: 14-05-2022, 11:20
|
||||
Име: Петко Иванов Група: Потребител Ранг: Активен Мнения: 240 Регистриран на: 25.07.11 ![]() |
Здравейте, имам една простичка форма за попълване с input тагове от bootstrap, който успях да вържа да submit-ва към една таблица в google sheets. input таговете ги получавам в таблицата, но имам и един dropdown list с имена и искам, когато избера име просто да го изпише в дадената клетка след submit. ето и кода, който имам. HTML:
Code.gs:
моля да ми подскажете къде бъркам ![]() |
||||
peterhoff |
Публикувано на: 15-05-2022, 16:57
|
Име: Петко Иванов Група: Потребител Ранг: Активен Мнения: 240 Регистриран на: 25.07.11 ![]() |
Никой ли незнае?
|
Антон Яначков |
Публикувано на: 22-05-2022, 01:30
|
||
Име: Антон Яначков Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 2637 Регистриран на: 27.07.16 ![]() |
За да ти се зареди избраното, трябва формата да го вземе от някъде при зареждане. Аз бих изпратил избраното към някоя клетка на таблицата при субмитването и при новото зареждане на формата бих го прочел от набелязаната клетка в таблицата. Но таблицата може да се забави и затова при зареждането на формата е добре да осигуриш някаква време задръжка или нещо по-хитро с някакъв флаг, който да ти гарантира случващото се. Това мнение е било редактирано от Антон Яначков на 22-05-2022, 01:35 |
||
DarkOne |
Публикувано на: 22-05-2022, 09:13
|
![]() ![]() Име: Александър Петков Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 3665 Регистриран на: 30.01.04 ![]() |
Не ми се чете html + js, но принципно ако има някакъв проблем да се вземе стойността от <select>, може с js да се прехвърля в <input type="hidden"> и да си действаш както с другите <input>-и.
-------------------- The man who learns only what others know
is as ignorant as if he learns nothing. The treasures of knowledge are the most rare, and guarded most harshly. -- Chronicle of the First Age |
![]() |
![]() ![]() ![]() |