BG Development · За реклама · За контакти |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
Страници: (108) « първа ... 106 107 [108] ( Първото ново мнение ) | ![]() ![]() ![]() |
wqw |
Публикувано на: 11-03-2022, 17:11
|
![]() ![]() Име: Владимир Висулчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 6319 Регистриран на: 10.06.04 ![]() |
На чужд гроб помен ли правите? Що не си погледнете собствените осрани гащи, то шубето от иглата е голям страх явно. . .
cheers, </wqw> -------------------- |
Bender++ |
Публикувано на: 11-03-2022, 17:23
|
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Редовен член Мнения: 320 Регистриран на: 18.04.21 ![]() |
И ти ли Бруте !?
Ковида е долна, фашистка лъжа и измама, точно като кризата в украйна! -------------------- Ваксините са лъжа и НЕ работят! Не на ковид фашизма!
Слава на Цар Путин! Долу украинските фашисти! Слава на героите - Z V |
SuN |
Публикувано на: 11-03-2022, 23:11
|
||
![]() Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 12165 Регистриран на: 27.01.05 ![]() |
Страшното е да се минеш като балъците. Народа вече избра и числата са еднозначни. -------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
||
Дон Реба |
Публикувано на: 12-03-2022, 08:12
|
||
Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 9708 Регистриран на: 11.11.06 ![]() |
няма няма, др. путин спаси света от короната |
||
Антон Яначков |
Публикувано на: 12-03-2022, 08:50
|
||
Име: Антон Яначков Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 2618 Регистриран на: 27.07.16 ![]() |
А на мен ми се струва, че страхливата част от обществото първа се ваксинира, след това се реимунизира, след което се бустеризира, а накрая се и разболя. Не познавам нито един, който да се е ваксинирал, за да предпази мен. Като изключим онези, които бяха принудени да се ваксинират, за да не загубят работата си, то ще получим точна извадка на страхливата част от българското общество. А ако направим извадка и на онези, които са се ваксинирали след като са преболедували, то ще придобием представа и за дяла на глупавата част на обществото. |
||
wqw |
Публикувано на: 13-03-2022, 11:06
|
||
![]() ![]() Име: Владимир Висулчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 6319 Регистриран на: 10.06.04 ![]() |
Путин след като те освободи (само да приключи в Украйна) е приготвил огромна игла за тебе специално, сигурен съм. Тогава ще те вида какви теории ще развиваш като дойдат зелените човечета да те питат "А ти ваксинира ли се за родину?" :-)) cheers, </wqw> -------------------- |
||
Антон Яначков |
Публикувано на: 19-03-2022, 19:18
|
Име: Антон Яначков Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 2618 Регистриран на: 27.07.16 ![]() |
Гледам графиките за Ковид и забелязвам интересна тенденция. В САЩ Ковида изчезва. Задавам си въпроса, какво се е променило и се сещам, че спряха вноса на руски горива. Едва сега разбирам защо Бойко въведе КПП-тата, като първа мярка за борба с Ковида. Той се е мъчил да ограничи използването на руски горива. Нещо повече, дори се осмисля последната криза с горивата, когато всички се юрнаха да зареждат. Това не е било провокация, а хитра антиковид мярка. Явно като заредиш резервоара до горе, горивото дълго време се клюмча в резервоара, вируса се разпада от лашкането, горивото се обеззаразява и това ти позволява да махнеш сертификатите.
Гледай ти от къде ще изскочи заека? |
ici |
Публикувано на: 23-03-2022, 21:25
|
![]() ![]() Име: Ивайло Илчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 17871 Регистриран на: 06.06.04 ![]() |
Джен Псаки, напълно ваксинирана + бустер - втори път се разболява от Ковид.
https://www.npr.org/sections/coronavirus-li...t=1648063439547 -------------------- Ние не сме в една лодка, ние сме в една буря. Лодките са различни.
Следващият път когато се почувстваш ненужен, грозен и недооценен, помни че освен това си и тъп. |
ici |
Публикувано на: 21-05-2022, 20:48
|
![]() ![]() Име: Ивайло Илчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 17871 Регистриран на: 06.06.04 ![]() |
Нещо тема за маймунската шарка?
-------------------- Ние не сме в една лодка, ние сме в една буря. Лодките са различни.
Следващият път когато се почувстваш ненужен, грозен и недооценен, помни че освен това си и тъп. |
SuN |
Публикувано на: 21-05-2022, 21:06
|
![]() Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 12165 Регистриран на: 27.01.05 ![]() |
Аз лепнах нещо ужасно от някой и се мъча от доста седмици вече. Дано ме покоси ковид или тая маймунска стреска и да се свършва с мъките вече...
-------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
![]() |
![]() ![]() ![]() |