BG Development · За реклама · За контакти | Помощ Търсене Потребители Календар Правила |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
DSM84 |
Публикувано на: 03-01-2024, 22:25
|
Име: Димитър Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 1 Регистриран на: 03.01.24 |
Здравейте, интересно ми е дали някой може да разгадае скрол алгоритъма на rondo.cz
Чехите не искат партньорство и се опъват, но ми е важно разгадаването на тази виртуална платформа, която искам да използвам за предлагане на ръчно изработени продукти по забавен начин. Ще се радвам, ако някой се отзове на помощ! Прикачена картинка (Кликнете на картинката, за да я увеличите!) |
ici |
Публикувано на: 03-01-2024, 23:49
|
Име: Ивайло Илчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 18650 Регистриран на: 06.06.04 |
Идеята е по-важна от реализацията. Обясни ни с думи прости какво е особеното в това скролиране и когато го направиш, ще го разбереш. Иначе това ми прилича на някаква измама/лотария.
-------------------- Ние не сме в една лодка, ние сме в една буря. Лодките са различни.
Следващият път когато се почувстваш ненужен, грозен и недооценен, помни че освен това си и тъп. |
Delegate |
Публикувано на: 04-01-2024, 20:25
|
Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 2710 Регистриран на: 30.05.09 |
На мен пък ми прилича, като опит за скрита реклама.
|
ici |
Публикувано на: 04-01-2024, 21:45
|
Име: Ивайло Илчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 18650 Регистриран на: 06.06.04 |
Може и да е фишинг. Исках да видя докъде ще им стигне фантазията.
-------------------- Ние не сме в една лодка, ние сме в една буря. Лодките са различни.
Следващият път когато се почувстваш ненужен, грозен и недооценен, помни че освен това си и тъп. |