BG Development

Страници: (3) [1] 2 3   ( Първото ново мнение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Закриха замунда, зелка и аренабг
fujimaina
Публикувано на: 12-02-2026, 21:01
Quote Post

Име: филип
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Здравейте

Ще има ли отново торент тракери в България. Според информацията в интернет ГДБОП и отдел Киберсигурност са направили големи усилия за да спрат замунда, зелка и аренабг. В резултат на това съм принуден да тегля любимите си филми и сериали от торент тракера Залива на пиратите и RuTracker.

Въпроса ми е ще може ли пак да си тегля пак. Сървърите им предполагам имат бекъп и ще е лесно да се възстанови.

Знам че една от причините е авторското право.

Този път направо са ги затрили. През годините ГДБОП много пъти ги спира, но сега яко са ги ударили.

Това мнение е било редактирано от fujimaina на 12-02-2026, 21:05
PMEmail Poster
OneOfTheMany
Публикувано на: 12-02-2026, 21:23
Quote Post

Име:
Ранг: Старо куче

Мда - до преди неколко дни имаше трик да се влиза, ама нещо ся не работи.

Ама какво те бърка точно, да теглиш от PirateBay!? icon_smile.gif

България е плюнка в морето - торент тракерите са за окраса.

Ако утре ГДБОП закрият и държавата - аз съм 100% за! icon_cool.gif

Има 100-ци торент тракери, та да си спират колко искат.
PMEmail Poster
fujimaina
Публикувано на: 12-02-2026, 21:31
Quote Post

Знам го този трик за влизане в замунда. Доколкото четох в интернет бил доста рискован.

В замунда имаше филми ( с БГ аудио, DUAL аудио ). Къде другаде ще се видят такива неща. В залива на пиратите предобладава всичко на английски. Едва ли някои българин ще качва неща с БГ аудио там.

Причината е криминално нарушение на авторски права – незаконно разпространение на филми, сериали, софтуер, музика или друго защитено съдържание. Домейнът (уеб адресът) е иззет от американските власти – по‑конкретно Homeland Security Investigations (част от Department of Homeland Security).
PMEmail Poster
OneOfTheMany
Публикувано на: 12-02-2026, 21:44
Quote Post

Име:

"БГ Аудио" 🤮

Туй ме дразнеше най-много в Замундата - търся торенти с повечко "seed" и се са с "гяурско аудио"... icon_mad.gif

Това му е готиното на PirateBay - нема нищо на гяурски... сично си е на английски... icon_cool.gif
PMEmail Poster
fujimaina
Публикувано на: 12-02-2026, 21:51
Quote Post

БГ аудиото е за тези на които английския не им е добър

Аз ще разбера английския. Но какво ще кажат тези които не го знаят.

Залива на пиратите има и едно предимство. Не е необходима регистрация за да теглиш.

От Уикипедия
В края на януари и началото на февруари 2026 г. е проведена мащабна международна операция, при която на 30 януари 2026 г. са спрени трите най-големи торент сайтове в България: Zamunda.net, ArenaBG.com и Zelka.org. Операцията е координирана между Департамента по правосъдие на САЩ, Европол и българските служби (ГДБОП и ДАНС). Домейните са конфискувани по заповед на Федералния съд на САЩ. На 30 януари 2026 г. министърът на вътрешните работи в служебното правителство Даниел Митов съобщава, че тази акция е в подкрепа на дългогодишните усилия и разговори с американските партньори на България относно нарушаването на авторските права

Явно са направили сериозен удар. Всичко което са правили в миналото е било нищо.

ПС. С развитието на ИИ вече доста хора ще си правят нещо като псевдо филми. Аз редовно си правя 5 секундни клипчета с Grok AI. Дори постерите са лесна работа

Това мнение е било редактирано от fujimaina на 12-02-2026, 22:06
PMEmail Poster
SuN
Публикувано на: 12-02-2026, 22:37
Quote Post

Group Icon
Име:
Група: Администратор
Ранг: Почетен член

Искахте в Европа… Е па на ви сега Европа! Ще плащате като европейци!

--------------------
Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти.
PMEmail Poster
ici
Публикувано на: 12-02-2026, 23:04
Quote Post

Group Icon
Име: Ивайло Илчев
Група: VIP

Първо им отрязаха DNS-те и някой пусна ИП адрес маскиран oт CloudFlare, ама това е детска играчка да пуснеш едно Апачи с 10 реда конфигурация като прокси и да получиш физическите адреси на дейта центровете или сървърите дето се намира всичко това. Доколкото разбрах някъде около Пловдив е имало някакви уфце дето са правили това, но са ги хванали и нещата умряха. На мен лично тези кенефи не са ми харесвали никога.

--------------------
Facebook is a bit like checking your underwear after a fart.
Most likely there's nothing new and if there is it's probably shit.
PMEmail PosterUsers Website
fujimaina
Публикувано на: 13-02-2026, 00:39
Quote Post

Аз не знам как стават тези неща с DNS-ите.

Но един от въпросите ми е тези български торент тракери имат ли бекъп някъде. За актуален бекъп искам да кажа.

За падението ето видео - Краят на пиратството в България - Zamunda падна
PMEmail Poster
thrawn
Публикувано на: 13-02-2026, 06:53
Quote Post

Име:

Отвори си хостс файла и си мапни името към адреса. Не ти трябва DNS или дъмп на базата данни. Ще трябва да добавиш обаче и адресире на тракерите (ако и те са подменени).
PMEmail Poster
Bender++
Публикувано на: 14-02-2026, 22:55
Quote Post

Име:

вече и това не работи icon_sad.gif

съсипаха я тая държава

Това мнение е било редактирано от Bender++ на 14-02-2026, 22:56

--------------------
Слава на Цар Путин! Долу украинските фашисти!
PMEmail Poster
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

Topic Options Страници: (3) [1] 2 3  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Copyright © 2003-2019 | BG Development | All Rights Reserved
RSS 2.0