BG Development · За реклама · За контакти |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
![]() ![]() ![]() |
Momchilov |
Публикувано на: 15-05-2022, 11:14
|
![]() Име: Момчилов Група: Потребител Ранг: Активен Мнения: 198 Регистриран на: 22.02.10 ![]() |
Здравейте,
След като си бил на 16 и първия ти мейл някак се озовава в ABV, ама мноооого години по-късно след дълго отлагане имаш желание да си вземеш нормален мейл, ама вече имаш гугъл акаунт с абв мейла и започва една мъка. От 2 часа се боря да си сменя мейла в гугъл, като спънката започна с това съобщение: "This email address doesn’t exist or is already associated with another Google Account. To create a new Gmail address for this account, go to gmail.com." Въпросът ми е някой през тази година или през предната играл ли го е този мач? Поздрави! -------------------- |
devil |
![]() |
![]() Име: Ангелов Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 1494 Регистриран на: 17.05.04 ![]() |
Без да се обиждаш, но от това заплетено обяснение, поне на мен не ми става ясно въобще какво точно искаш да направиш?
-------------------- |
Дон Реба |
Публикувано на: 15-05-2022, 11:40
|
||
Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 9716 Регистриран на: 11.11.06 ![]() |
това не значи ли че автоматично с акаунта придобиваш и мейл в гугъл? |
||
Дон Реба |
Публикувано на: 15-05-2022, 11:42
|
Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 9716 Регистриран на: 11.11.06 ![]() |
иначе за самата ти цел - аз от много време имамдва мейла, "официален" на гугъл, и "спамерски" на абв. някак си обаче стана така че "официалния" почти не го ползвам вече. смисъла на мейла е да бъде спамерски, и тук абв е по-добре от гугъл.
|
Momchilov |
Публикувано на: 15-05-2022, 11:55
|
||
![]() Име: Момчилов Група: Потребител Ранг: Активен Мнения: 198 Регистриран на: 22.02.10 ![]() |
Не, не няма за какво да се обиждам. Имам абв мейл от много години, с който мейл съм създал gmail account, в който има адсенс, има аналитикс, има драйв и т.н. Не искам абв мейлът ми да участва в такъв важен акаунт съответно реших да създам нов gmail, което ми беше грешката, понеже реално не можеш да мърджваш акаунти. Това, което трябваше да направя е просто да добавя към съществуващия акаунт: "Add Gmail to your Google Account " И съответно след това да сменя абв с gmail. Проблемът сега е че, след като съм създал друг акаунт в gmail и след като съм го изтрил, все още не мога да ползвам новото име... -------------------- |
||
Momchilov |
Публикувано на: 15-05-2022, 12:00
|
||
Като се има предвид, как си сменя собствениците и кои са те на Нет Инфро, нямам желание важните ми логин данни да са свързани с тях. За спамерксата функция на абв си напълно прав ![]() А за другия въпрос, бях го създал преди много години и тогава можеше, какъвто мейл искаш да сложиш, без да те задължават да си правиш gmail. -------------------- |
||
thrawn |
Публикувано на: 15-05-2022, 13:00
|
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 3325 Регистриран на: 17.01.17 ![]() |
Ужас, и аз съм заседнал там. Даже малко по-дълбоко, офицално ползвам поща с домейн gbg.bg
Но кат цяло, нямам оплаквания и не смятам да я сменям. |
![]() |
![]() ![]() ![]() |