BG Development

Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Vivacom не могат да копират бази данни
akrachev
Публикувано на: 26-12-2024, 18:53
Quote Post

Име: акрачев
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Vivacom Купиха лятото Bulsatcom. Плащах си досега си нета в стария портал на Булсатком и днес пак го отварям и хоп - в портал на Виваком. Да ама ни старата ми парола става нито има потребител с моята поща !!! И сега какво да правя ?

Абе ей - келеши с келеши, един експорт на база не можете да направите. Ще си вземат бонусите за края на годината тъпите програмисти, а клиента (дето реално ги плаща) да го д*ха.

--------------------
PMEmail PosterUsers Website
bvbfan
Публикувано на: 26-12-2024, 20:22
Quote Post

Име:

Обади им се да ти кажат новият ти клиентски номер и трябва да направиш нов потребител в техният портал с него.

--------------------
QUOTE (Bender @ 23-04-2015, 19:11)
Xamarin: ЛАПАЙ!
Ти: Добре...
PMEmail Poster
SuN
Публикувано на: 27-12-2024, 00:20
Quote Post

Group Icon
Име:
Група: Администратор

Абе ей - келеши с келеши, един експорт на база не можете да направите. Ще си вземат бонусите за края на годината тъпите програмисти, а клиента (дето реално ги плаща) да го д*ха.

Не че не обичам да обвинявам програмистите първо, но в случая мениджърите са виновни. Не вярвам, че никой не е повдигнал въпроса за миграцията на съществуващите клиенти.

Иначе точно след лятото знам за трима засегнати от проблеми с мобилния им интернет, така че проблема при тях явно е по-фундаментален.

Това мнение е било редактирано от SuN на 27-12-2024, 00:20

--------------------
Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти.
PMEmail Poster
Дон Реба
Публикувано на: 30-12-2024, 09:15
Quote Post

Име:

когато сороснята купи N3 аз директно се изнесох без да чакам подобни драми. когато изчезне и последния некорпоративен доставчик тогава ще му мисля или ще се изнеса на село без интернет
PM
ici
Публикувано на: 30-12-2024, 10:09
Quote Post

Group Icon
Име: Ивайло Илчев
Група: VIP

QUOTE (Дон Реба @ 30-12-2024, 10:15)
когато сороснята купи N3 аз директно се изнесох без да чакам подобни драми. когато изчезне и последния некорпоративен доставчик тогава ще му мисля или ще се изнеса на село без интернет

На село имам доставчик за който си купуваш от кафето на центъра карта за 20лв за един месец или 48лв за три месеца. Когато съм за по-малко време си използвам телефона. Има две сим карти, едната е 40GB, а другата неограничен трафик, но с лента 2-5Мбит, което стига за митинги през гмейла и ютуп на 480p.

--------------------
Ние не сме в една лодка, ние сме в една буря. Лодките са различни.

Следващият път когато се почувстваш ненужен, грозен и недооценен, помни че освен това си и тъп.
Delegate
Публикувано на: 09-01-2025, 20:25
Quote Post

Име:

Тотал щета е тая "миграция" - от личен опит на корпораивен клиент. Не мога да повярвам каква безотговорна некадърност цари по картелно-монополните компании.
PMEmail Poster
akrachev
Публикувано на: 10-01-2025, 09:43
Quote Post

Име: акрачев

В крайна сметка минах на Тракия Кабел. Интерсното беше, че моя рутер е Synology и те не бяха виждали такъв. Получава си gateway и DNS обаче няма интернет. Звънят до най знаещия им админ и той заключи, че понеже рутера поддържа много конфигурации (PPPoE, DS-Link, ..) и Cisco машината им не знае как да се разбере с него. В крайна сметка като си тръгнаха (закачих един TP-Link да отбележат, че имам мрежа) се оказа, че сертификатите на Cisco Umbrella DNS ги нямаше в Synology.

--------------------
Дон Реба
Публикувано на: 11-01-2025, 08:25
Quote Post

Име:

QUOTE (Delegate @ 09-01-2025, 20:25)
Не мога да повярвам каква безотговорна некадърност цари по картелно-монополните компании.

не са картелно монополни компании, а просто мазни корпорации. тоя наратив за картели и монополисти е просто за да се спаси седераския идеал "частното е хубаво, държавното -гадно". колкото по-огромна е една структура, по-зле е. държавите просто са по-големи от корпорациите, само това е разликата, а не че корпорациите били частни и се конкурирали, те и държавите се конкурират. затова когато сороснята купи местния доставчик N3 веднага се махнах, доставчик просто е по-добре
PM
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

Copyright © 2003-2019 | BG Development | All Rights Reserved
RSS 2.0