| BG Development · За реклама · За контакти |
Помощ Търсене Потребители Календар Правила |
| Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
![]() ![]() ![]() |
| SuN |
Публикувано на: 09-10-2025, 16:00
|
|
Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 13412 Регистриран на: 27.01.05 |
Нещо се затруднявам да открия отговор на този въпрос. Наскоро можех да избирам между 13-то поколение i3 или i5 - и двете конфигурации са само с едноканално памет. Разбира се избрах по-евтиното, но сега се чудя дали при игри щях да имам няколко кадъра повече в секунда.
Някой знае ли дали производителността пада изцяло от липсата на втора плочка памет или има и някакво ограничение във вграденото видео? -------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
| ici |
Публикувано на: 09-10-2025, 17:56
|
![]() Име: Ивайло Илчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 19024 Регистриран на: 06.06.04 |
Ако видеото е Iris XE, с една памет става като UHD
-------------------- Facebook is a bit like checking your underwear after a fart.
Most likely there's nothing new and if there is it's probably shit. |
| SuN |
Публикувано на: 09-10-2025, 18:49
|
|
Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 13412 Регистриран на: 27.01.05 |
Демек, ако i3 има 64 EU (execution units), а i5 има 80 - при тази конфигурация в i5 се деактивират 16 EU?
При ползването на двуканална памет - I5 поддържа Iris Xe, а i3 само UHD. Това мнение е било редактирано от SuN на 09-10-2025, 18:50 -------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
| Bender++ |
Публикувано на: 10-10-2025, 16:10
|
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Старо куче Мнения: 607 Регистриран на: 18.04.21 |
още имало будали които купуват интелски реотани
-------------------- Слава на Цар Путин! Долу украинските фашисти!
|
| SuN |
Публикувано на: 10-10-2025, 16:13
|
|
Комбинирано с тънко охлаждане. Пусна ли клипче в тубата и вентилатора се пуска.
-------------------- Само аз не троля.
![]() |
![]() ![]() ![]() |