| BG Development · За реклама · За контакти |
Помощ Търсене Потребители Календар Правила |
| Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
![]() ![]() ![]() |
| velizar_d |
Публикувано на: 12-06-2026, 01:54
|
|
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 1 Регистриран на: 12.06.26 |
Здравейте на всички,
Реших да споделя няколко мисли за българските културни календарни сайтове - тези, които покриват имен ден, празници, хороскопи и подобна тематика. Като уеб разработчик, винаги съм бил любопитен как подобни сайтове се справят със SEO оптимизацията. Един от по-интересните примери, които открих напоследък, е celestialcal.com - сайт за имен ден, празници и хороскопи на български. Това, което прави впечатление, е добре структурираната SEO архитектура: - Чиста HTML структура с правилно използване на heading тагове - Бързо зареждане (важно за Google Core Web Vitals) - Българско съдържание с правилна семантична структура - Добра вътрешна връзка между страниците Според мен, това е добър пример за това как трябва да изглежда един български информационен сайт от гледна точка на SEO. Бих искал да чуя и вашето мнение - какви други български сайтове от този тип бихте препоръчали? Какви практики използвате за SEO оптимизация на български сайтове? |
| ici |
Публикувано на: 12-06-2026, 06:39
|
![]() Име: Ивайло Илчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 19054 Регистриран на: 06.06.04 |
Това звучи много древно и няма смисъл без да се вземат предвид долните точки.
- Оптимизация за AI Overviews и RAG (Retrieval-Augmented Generation) - E-E-A-T (Опит, Експертиза, Авторитет, Доверие) - Zero-Click търсения - Бранд авторитет и "Марково търсене" (Branded Search) - Мултимодално, визуално и гласово търсене - Техническо съвършенство и Web Performance 3.0 -------------------- Facebook is a bit like checking your underwear after a fart.
Most likely there's nothing new and if there is it's probably shit. |
| OneOfTheMany |
Публикувано на: 12-06-2026, 06:53
|
||
|
Име: Група: Потребител Ранг: Старо куче Мнения: 803 Регистриран на: 20.11.17 |
Кой, използва български културни сайтове бе братко? Българските културни сайтове съдържат гяурщина! Аз слушам само чалга, само турско и изобщо др. Радева ми е забранила да се занимавам с гяурско! |
||
| ludus |
Публикувано на: 14-06-2026, 20:43
|
||
|
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 36 Регистриран на: 06.05.26 |
Куца ти е маркетинг стратегията. Промотвай са в сайтове дет има неква аудитория. У тоя форум има петима живи, трима от тех са одещи некролози вече, един луд предприемач с фобия от гяури и я, ама мене ма боли чепа само за сайтове дет има яко цици. |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |