BG Development · За реклама · За контакти |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
![]() ![]() ![]() |
code2 |
Публикувано на: 30-09-2023, 13:34
|
Име: Група: Потребител Ранг: Редовен член Мнения: 551 Регистриран на: 11.06.16 ![]() |
Представям ви едно начинание, което е на практика интернет форум, но предназначението му не е точно това за което изглежда. Това не е място където се обсъждат теми от случайни посетители, а е среда за работа на екип програмисти по точно определен проект. Дори тематиката на последният се планира да остане тайна за дълго време занапред, защото разкриването й може да доведе до спадане на интереса към проекта.
Така на първо време форумът ще е насочен към обща програмистка аудитория. По-нататък ще се специализира в две области, а работата по основния (таен) проект ще бъде прехвърлена на друго място. С времето в тази тема ще разкривам какво добавям във форума. Тъй като това е място за работа на конкретна група от хора, то много неща ще бъдат поместени в скрити подфоруми, така че добавките ще стават известни само от тази тема, но не и от реалното посещения на форума. Само като начало да спомена, че форумът има 4 раздела, като за момента само първия е публичен. Предназначението на останалите ще бъде описано в бъдещи (мои) отговори по тази тема. Форумът се намира тук... |
ici |
Публикувано на: 30-09-2023, 14:07
|
![]() ![]() Име: Ивайло Илчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 18360 Регистриран на: 06.06.04 ![]() |
Чувал ли си си за github или за gitlab?
-------------------- Ние не сме в една лодка, ние сме в една буря. Лодките са различни.
Следващият път когато се почувстваш ненужен, грозен и недооценен, помни че освен това си и тъп. |
code2 |
Публикувано на: 30-09-2023, 14:21
|
||
Име: Група: Потребител Ранг: Редовен член Мнения: 551 Регистриран на: 11.06.16 ![]() |
Не става дума за споделяне на софтуер между членовете на екипа разработчици. Става дума само за разговори между тях. С времето ще се изяснява за какво точно е проекта, не бързай с крайния продукт... |
||
code2 |
Публикувано на: 12-10-2023, 17:06
|
На този етап днес реших за по-удачно да трансформирам временно форумът от програмистки в такъв от общ тип за осъществяване на съдружие. Целта е да населя форума с още един двама разработчици. Самата дейност по съдружието на по-късен етап следва да се прехвърли към отделено нов проект (стига тази дейност наистина да сработи).
|
code2 |
Публикувано на: 31-10-2023, 19:12
|
Добавих още един подфорум наречен "Избирателен маркетинг". Идеята за употребата на въпросното място е много интересна, но първо планирам да я представя по-атрактивно като оформена web страница, а не така сухо само като текст тук в темата.
|
Бай Аз |
Публикувано на: 01-11-2023, 17:06
|
Име: Група: Потребител Ранг: Посетител Мнения: 147 Регистриран на: 04.02.21 ![]() |
Добре, де, но логиката ти не е правилна!
Според мен за такова начинание: първо да имаш проекта и екипа от програмисти, работещи по него, и едва след това да правиш форум с такава цел! Аз поне така бих направил! И много голяма тайнственост - явно си чел много криминални книги като млад ![]() |
code2 |
Публикувано на: 02-11-2023, 08:08
|
||
Как така си убеден, че нямам проекти и екипи от хора към тях? Криенето им е естествена дейност, която е породена не от опасенията, че нещо ще бъде откраднато. Причината е, че така в затворена общност може да се създаде много по-добра среда за работа. При публични прояви винаги се намират тъпаци, които да дразнят и така да демотивират по всякакви начини работещите по проектите. Форумът който представям разчита единствено на случайни запознанства със случайни хора, които евентуално да им предложа да се присъединят към някой от екипите на проектите които правя. Те определено няма за дълго да пишат в публичната част на форума, защото както споменах публичната дейност не е подходяща за организиране и провеждане на сериозни дейности. |
||
cracker. |
Публикувано на: 26-11-2023, 12:12
|
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 14 Регистриран на: 13.11.23 ![]() |
Предлагам безплатния си труд (начинаещ съм, не знам дали ще мога да съм ви полезен).
Ако мога да помогна с нещо, свържи се с мен на ЛС. |
![]() |
![]() ![]() ![]() |