BG Development


Страници: (6) 1 2 [3] 4 5 ... последна »  ( Първото ново мнение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> kbgoffice речника за Qt5
GigaByte
Публикувано на: 28-06-2018, 06:02
Quote Post



Име: ГБ
Група: Потребител
Ранг: Редовен член

Мнения: 504
Регистриран на: 19.08.09



Съгласен, на мен ми пречеше и затова я закоментирах.
По принцип не помня да съм го спирал принудително, но кой знае, може в някакъв момент и да съм icon_smile.gif
PMEmail PosterUsers Website
Top
bvbfan
Публикувано на: 28-06-2018, 06:24
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 2786
Регистриран на: 08.12.13



QUOTE (saruman @ 28-06-2018, 01:08)
Силно се надявам все някога да разбреш тия дати какво точно означават,и каква е разликата от версия 1 до версия 2,сега го загледах по-подробно тоя код,и за боклука не става,вероятно го е писал някой син на Магда от ФМИ icon_mad.gif

Ти си пълен нещастник, какво си написал през живота си дето да става за нещо? Дай да видя. Кодът е много добре написан, щом е почнал от Qt3, през 4, че сега и на 5 върви. Явно нямаш идея как се пише преносим код или какво е Qt. Кодът, който е за боклука, според теб, се компилира под няколко ОС. И повтарям, няма как туулкит като Qt4 със дата на излизане 2006-та да добави С++11 по средата на жизненият си цикъл. Явно и фреймуорк не си поддържал, ама много лаеш. Като напишеш нещо през живота си, което става за ползване - тогава ще лаеш.


--------------------
QUOTE (Bender @ 23-04-2015, 19:11)
Xamarin: ЛАПАЙ!
Ти: Добре...
PMEmail Poster
Top
Dr.Who
Публикувано на: 28-06-2018, 07:24
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Редовен член

Мнения: 327
Регистриран на: 25.05.14



А това колко е дразнещооооо !!?

CODE

    if (useSplashScreen) {
        // Wait couple of seconds before hiding splash screen
        do {
            usleep(200);
            a.processEvents();
        } while (splash.isVisible() && (t.elapsed() < 2000));
        splash.finish(&w);
    }


Джон, това е от онази твоята тема. Как може да ползваш подобни отвратително бавни програми?
PMEmail Poster
Top
johnfound
Публикувано на: 28-06-2018, 07:28
Quote Post


Group Icon
Име:
Група: VIP
Ранг: Почетен член

Мнения: 6337
Регистриран на: 27.05.04



QUOTE (GigaByte @ 28-06-2018, 07:02)
Съгласен, на мен ми пречеше и затова я закоментирах.
По принцип не помня да съм го спирал принудително, но кой знае, може в някакъв момент и да съм icon_smile.gif

Малко по-агресивно трябваше да триеш – от 126 до 131. Сега го качих в репозиторито. "fossil update" за да изтегли разликите и после прекомпилация.

Това мнение е било редактирано от johnfound на 28-06-2018, 07:34


--------------------
asm32 - Приложно програмиране на асемблер.
Tox: 2B446ADCEC7E180CD4C59391D81D4CAB3E99CA7AE767DB3AB45AF976F8A2050FF071DDB733F1
PMEmail PosterUsers Website
Top
johnfound
Публикувано на: 28-06-2018, 07:31
Quote Post


Group Icon
Име:
Група: VIP
Ранг: Почетен член

Мнения: 6337
Регистриран на: 27.05.04



QUOTE (Dr.Who @ 28-06-2018, 08:24)
А това колко е дразнещооооо !!?

Джон, това е от онази твоята тема. Как може да ползваш подобни отвратително бавни програми?

Прав си, не мога! Само че това се изключва от настройките, "settings|configure". Аз съм го изключил още в незапомнени времена и изобщо бях забравил, че го има. icon_smile.gif

Мислиш ли, че трябва да го изрежа от кода?


--------------------
asm32 - Приложно програмиране на асемблер.
Tox: 2B446ADCEC7E180CD4C59391D81D4CAB3E99CA7AE767DB3AB45AF976F8A2050FF071DDB733F1
PMEmail PosterUsers Website
Top
Dr.Who
Публикувано на: 28-06-2018, 07:46
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Редовен член

Мнения: 327
Регистриран на: 25.05.14



Остави само това
CODE

if (useSplashScreen) {
       splash.finish(&w);
}
PMEmail Poster
Top
johnfound
Публикувано на: 28-06-2018, 08:26
Quote Post


Group Icon
Име:
Група: VIP
Ранг: Почетен член

Мнения: 6337
Регистриран на: 27.05.04



QUOTE (Dr.Who @ 28-06-2018, 08:46)
Остави само това
CODE

if (useSplashScreen) {
       splash.finish(&w);
}

Готово.


--------------------
asm32 - Приложно програмиране на асемблер.
Tox: 2B446ADCEC7E180CD4C59391D81D4CAB3E99CA7AE767DB3AB45AF976F8A2050FF071DDB733F1
PMEmail PosterUsers Website
Top
GigaByte
Публикувано на: 28-06-2018, 08:27
Quote Post



Име: ГБ
Група: Потребител
Ранг: Редовен член

Мнения: 504
Регистриран на: 19.08.09



Aз съм да остане сплаш екарана в кода.
На мен ми харесва.
А и няма сравнение - проверката не просто дразнеше, тя заключваше програмата.
PMEmail PosterUsers Website
Top
johnfound
Публикувано на: 28-06-2018, 08:32
Quote Post


Group Icon
Име:
Група: VIP
Ранг: Почетен член

Мнения: 6337
Регистриран на: 27.05.04



QUOTE (GigaByte @ 28-06-2018, 09:27)
Aз съм да остане сплаш екарана в кода.
На мен ми харесва.
А и няма сравнение - проверката не просто дразнеше, тя заключваше програмата.

Аз не съм го махнал. Просто махнах таймера, който го държеше принудително на екрана.

Между другото, има и по-добри реализации на едно копие на програмата, които не се заключват при краш на програмата: https://stackoverflow.com/questions/5006547...-app-protection

Чудя се дали все пак да не го пробвам? Тънкият момент е, че речника се крие в трея и сега се хванах, че имам вече четири стартирани. icon_lol.gif Не че нещо пречат де...


--------------------
asm32 - Приложно програмиране на асемблер.
Tox: 2B446ADCEC7E180CD4C59391D81D4CAB3E99CA7AE767DB3AB45AF976F8A2050FF071DDB733F1
PMEmail PosterUsers Website
Top
GigaByte
Публикувано на: 28-06-2018, 08:43
Quote Post



Име: ГБ
Група: Потребител
Ранг: Редовен член

Мнения: 504
Регистриран на: 19.08.09



Без таймера не се ли маха толкова бързо, че никой да не го види ?
Не съм тествал де, но така си мисля.

Това мнение е било редактирано от GigaByte на 28-06-2018, 08:43
PMEmail PosterUsers Website
Top
0 потребители преглеждат тази тема в момента (0 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

Topic Options Страници: (6) 1 2 [3] 4 5 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

 


Copyright © 2003-2018 | BG Development | All Rights Reserved
RSS 2.0