BG Development · За реклама · За контакти |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
![]() ![]() ![]() |
andonovhp |
Публикувано на: 11-04-2023, 20:47
|
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 4 Регистриран на: 24.11.21 ![]() |
Здравейте. Имам структура на падащо меню която горе долу е следната
<li class="menu-item"><a href="index.html">НАЧАЛО</a></li> <li class="menu-item"><a href="aboutus.html">ЗА НАС</a></li> <li class="menu-item"><a href="#0">ПРОДУКТИ</a> <ol class="sub-menu"> <li class="menu-item"><a href="#0">МЕТАЛНИ КАРТИНИ</a></li> <li class="menu-item"><a href="#0">МУЗИКАЛНИ</a></li> <li class="menu-item"><a href="#0">МОТИВИРАЩИ</a></li> <li class="menu-item"><a href="#0">АБСТРАКТНИ</a></li> <li class="menu-item"><a href="#0">КАРТИ</a></li> <li class="menu-item"><a href="#0">ЦВЕТЯ</a></li> <li class="menu-item"><a href="#0">ЖИВОТНИ</a></li> <li class="menu-item"><a href="#0">МЕТАЛНИ ПАНА</a></li> </ol> <li class="menu-item"><a href="gallery.html">ГАЛЕРИЯ</a></li> <li class="menu-item"><a href="contactus.html">КОНТАКТИ</a></li> Въпроса ми е следния. Как да добавя в подменюто меню също предполагам и към css-а трябва да добавя нещо. Благодаря предварителни |
devil |
Публикувано на: 12-04-2023, 10:08
|
||||
![]() Име: Ангелов Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 1505 Регистриран на: 17.05.04 ![]() |
Ам, при наличие на ChatGPT да питаш във форум, за такъв сравнително прост въпрос...не знам какво да кажа. HTML:
CSS:
-------------------- |
||||
relax4o |
Публикувано на: 12-04-2023, 10:25
|
||||
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 2691 Регистриран на: 04.04.07 ![]() |
То скоро ще се пита по форумите "как да си задам въпроса към chat-gpt, за да получа еди-си-какво?".
-------------------- Бисери :D
|
||||
![]() |
![]() ![]() ![]() |