| BG Development · За реклама · За контакти |
Помощ Търсене Потребители Календар Правила |
| Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
![]() ![]() ![]() |
| Бай Аз |
Публикувано на: 04-09-2025, 07:29
|
|
Име: Група: Потребител Ранг: Редовен член Мнения: 397 Регистриран на: 04.02.21 |
Скоро бяхме на сватба със съпругата ми и там пуснаха една страхотна народна песен от тип като песента "Бяла роза".
Аз по принцип не слушам особено народна музика, но има някои стойностни песни, които ценя и харесвам. Тази песен също много ми хареса - грабна ме от първия път... но после имах много други неща за вършене и я забравих за момента. Снощи се сетих за нея и реших да я потърся по интернет, намерих я и още повече ми хареса: и песента и видеоклипа - уникална и прекрасна песен! Затова реших да пусна тази тема и да я споделя с вас, за да ви доставя малко радост на душата и сърцето. Ето връзка: https://www.youtube.com/watch?v=8BVgs5wdoJI п.с. Изпълнява я певицата Яница. Това мнение е било редактирано от Бай Аз на 04-09-2025, 07:32 |
| SuN |
Публикувано на: 04-09-2025, 09:37
|
|
Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 13412 Регистриран на: 27.01.05 |
Пускат я редовно по радио Веселина. А сутрин към 5ч (може би и по-рано - може да провериш програмата им) по БНР има предимно народна музика от различни краища. Понякога ми става толкова интересно, че не ми се превключва на друг стил.
Това мнение е било редактирано от SuN на 04-09-2025, 09:39 -------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
| ici |
Публикувано на: 04-09-2025, 09:55
|
![]() Име: Ивайло Илчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 19024 Регистриран на: 06.06.04 |
-------------------- Facebook is a bit like checking your underwear after a fart.
Most likely there's nothing new and if there is it's probably shit. |
| OneOfTheMany |
Публикувано на: 05-09-2025, 18:05
|
|
Име: Група: Потребител Ранг: Старо куче Мнения: 785 Регистриран на: 20.11.17 |
Нищо не знаете за ГЯУРСКИЯ фолклор, вие!
Ей ви една хубава гяурска песен в която самите гяури пеят какви гяури са! Разсърдила се гяур Димана Аз затуй гяурски песни не слушам... ако се кефите да сте гяурчета - слушайте си... Това мнение е било редактирано от OneOfTheMany на 05-09-2025, 18:12 |
| OneOfTheMany |
Публикувано на: 05-09-2025, 18:10
|
|
Име: Група: Потребител Ранг: Старо куче Мнения: 785 Регистриран на: 20.11.17 |
Алееее макьоооо - ко е туй ве!?
Даваш ли, даваш балканджи Йово - училищна пиеса Оно гяурите армия немат, образование немат - възпроизвеждат произведения за турско, в пиеси. Не бойте се гяурчета - турско пак ще дойде... ОТИ СТЕ ГЯУРЧЕТА! П.П. Браво брате роме - тегли им една майна на гяурите! Това мнение е било редактирано от OneOfTheMany на 05-09-2025, 18:15 |
| martina85hr |
Публикувано на: 09-09-2025, 09:36
|
|
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 4 Регистриран на: 09.09.25 |
много хубава песен, в детската градина на малкия също пускат народна музика и се изненадах приятно, защото и той я знае.
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |