BG Development · За реклама · За контакти |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
Страници: (3) 1 2 [3] ( Първото ново мнение ) | ![]() ![]() ![]() |
Антон Яначков |
Публикувано на: 08-10-2017, 19:59
|
||||||
Име: Антон Яначков Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 3293 Регистриран на: 27.07.16 ![]() |
Ако някой е дал 119 лева за Microsoft Office, то той трябва да се радва, че похарчените пари ще му влязат в работа. А онзи който ползва пиратскa версия ще трябва да продължи да живее с гузната съвест. А относно предупреждението, се грижи самата операционна система. Тя ясно подава съобщение, че тази страница иска да използва микрофон. Микрофонът се разрешава само след изрично потвърждение. Ако някой се притеснява от това, което казва и има причина да се укрива, дължа да го предупредя, че не знам какви договорки имат "службите за сигурност" с Google. Лично мен не ме притеснява факта, че някой може да ме подслушва. Дори това да е така, то само умни, мъдри и правдиви неща могат да чуя. Нека се учат. Това мнение е било редактирано от Антон Яначков на 08-10-2017, 20:02 |
||||||
Santos2026 |
Публикувано на: 23-01-2025, 11:07
|
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 2 Регистриран на: 17.01.25 ![]() |
Инсталационната програма за мен е недостатък.
Това мнение е било редактирано от Santos2026 на 23-01-2025, 11:07 -------------------- Skysmotor продава следните продукти онлайн: серво мотори, редуктор Nema 34, шпинделен двигател, стъпков двигател и могат да бъдат закупени онлайн, ако е необходимо.
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |