BG Development · За реклама · За контакти |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
![]() ![]() ![]() |
Lil_Flip |
Публикувано на: 08-02-2006, 12:40
|
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 5 Регистриран на: 08.02.06 ![]() |
Когата експортвам в CMYK Color DropShadow в CorelDraw всичко е наред като се обарне в Bitmap чрез експорта и Dropshadow става много блед променя се но това става само когато има някакъв цвят отдолу на бял фон няма проблем??????
|
Lil_Flip |
Публикувано на: 08-02-2006, 14:04
|
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 5 Регистриран на: 08.02.06 ![]() |
Ето това става точно. Цветовете са CMYK най-интересното е че като го принтирам екпортнатия файл излиза както трябва само на монитора си го виждам така??????
Прикачена картинка ![]() |
vallentin |
Публикувано на: 11-02-2006, 23:31
|
![]() ![]() Име: Валентин Василев Група: BG Dev модератори Ранг: Почетен член Мнения: 2578 Регистриран на: 03.02.04 ![]() |
Фотошоп ползва различен цветови енджин и профили от Корела затова ти излизат различни цветове. В корела трябва да си калибрираш профилите ако искаш да имаш цветове съотвестващи на монитор/принтр/цветоотделка. Освен това има различни режими на цветова калибрация за Web за Предпечат и така нататък. Не може да работиш с настройки за web и да очакваш да се показват цветове като за принт.
За повече инфор Tools>Color Management. -------------------- For I am a man who knows whats pain, and loneliness and struggle,
Yet thats no reason to complain, but help, some other's toddle. ___ |
Lil_Flip |
Публикувано на: 13-02-2006, 19:40
|
Здравей vallentin, Значи аз несам Ви обяснил точно както трябва че да ме разберете.... не ме бива много в това често ми се случва за съжеление! Значи проблема не е в отварянето само в Photoshop даречем или само когато го екпортвам в PSD Файл.Дори и в JPEG да го експортна и да го Import-na пак вCorelDraw се получава същото както сам го показал по горе всичко ми е настроено Color Managment -> Optimized for desktop Printing все още немога да отсраня проблема той е общ имам в момента Corel 9 и Corel 12 и на двете се получава един и същи резултат. Ако може да ме посавътваш нещо .... ще съм ти благодарен!!! |
vallentin |
Публикувано на: 15-02-2006, 13:24
|
![]() ![]() Име: Валентин Василев Група: BG Dev модератори Ранг: Почетен член Мнения: 2578 Регистриран на: 03.02.04 ![]() |
Пробвай да го обърнеш на битмап (Cоnvert to Bitmap) преди да го експортираш.
Също така реши какво ти трябва на изхода CMYK или RGB ако е CMYK значи е за печат и по добре ползвай TIFF ако е за екрана (RGB) си промени настройките за тази цел. И когато конвертираш или експортираш внимавай в какво конвертираш в CMYK или в RGB, защото има значение, също и дали прилагаш цветови профил или не. -------------------- For I am a man who knows whats pain, and loneliness and struggle,
Yet thats no reason to complain, but help, some other's toddle. ___ |
GuZz |
Публикувано на: 16-02-2006, 03:55
|
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Редовен член Мнения: 326 Регистриран на: 26.09.05 ![]() |
Пробвай да не го експортираш в псд ами в епс и след това плейс в фотошоп-а и виж какво ще се получи.
|
Lil_Flip |
Публикувано на: 21-02-2006, 22:31
|
Значи когато го конвертирам в RGB Bitmap няма проблем, но в CMYK Bitmap определено има проблем????? за в момента е решение, но немога да разбера преди не ми се е случвало никога все пак от какво дори може да е......
Благодаря Ви все пак за помоща! |
![]() |
![]() ![]() ![]() |