BG Development · За реклама · За контакти | Помощ Търсене Потребители Календар Правила |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
claudio |
Публикувано на: 22-01-2024, 00:12
|
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 49 Регистриран на: 22.01.24 |
Привет!
Съществува ли читав софтуер или онлайн приложение за преобразуване на презентация във видео файл. Порових се малко в интернт, но нищо свястно не успях да намеря. Работя с LibreOffice при създаването на презентациите. Трябва ми за един проект. Също така съм на Линукс Минт, а не на Уиндоус. Това мнение е било редактирано от claudio на 22-01-2024, 00:14 |
thrawn |
Публикувано на: 22-01-2024, 06:30
|
Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 3690 Регистриран на: 17.01.17 |
Въпросът е лишен от смисъл. Преобразуване на книга във филм не се прави със софтуер.
За заснемане на презентации (и не само) се ползва obs студио. Отделно ще ти трябва нещо за да монтираш кадрите например kdenlive |
SuN |
Публикувано на: 28-01-2024, 16:23
|
||
Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 12936 Регистриран на: 27.01.05 |
Ако искаш просто каквото и да е видео, което да съдържа кадри от презентацията, може да ги изкараш в картинки (например в png формат) с поредни номера и да ползваш ffmpeg. Ето пример от документацията:
-------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
||