BG Development


  Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Примери които вдъхновят
Golden Gega
Публикувано на: 03-05-2019, 10:17
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 1544
Регистриран на: 04.06.10



"Само за 3 години от курсист в Софтуерния университет станах софтуерен архитект във Виваком!"

https://softuni.bg/blog/code-to-success-lyubozar-mihovski

В тази връзка ми стана интересно - в софтунито учи ли се софтуерна архитектура или еквиваленти?
Разни нереализирани бизнесмени моля да не пишат - тук говорим за сериозни неща и се опитваме да вдигнем нивото на форума, ако не сте разбрали.
PMEmail Poster
Top
stewie
Публикувано на: 03-05-2019, 10:53
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 5378
Регистриран на: 14.07.16



QUOTE
Освен в Софтуерния университет, уча и във ВТПУ

Софтуерен архитект, а учи за лелка в пощата.

Но мамка му и прогрес. 4-и курс във ФМИ се водих сеньор по бг стандарти защото бачках вече 4 години, а тоя за 3 станал архитект. Прави чудеса тоя университет, трябва да се закриват останалите поради тотална безполезност.

QUOTE
следете новата ни рубрика "Code to success"


А дали са и му платили като за архитект вивакомци ?

Това мнение е било редактирано от stewie на 03-05-2019, 10:54
PM
Top
korsarq
Публикувано на: 03-05-2019, 11:29
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Редовен член

Мнения: 306
Регистриран на: 30.11.16



Аз пък познавах човек с 3-4 години стаж и не знаеше разликата межу а++ и ++а
PMEmail Poster
Top
ROSката
Публикувано на: 03-05-2019, 16:51
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Мнения: 41
Регистриран на: 17.11.16



QUOTE (korsarq @ 03-05-2019, 11:29)
Аз пък познавах човек с 3-4 години стаж и не знаеше разликата межу а++ и ++а

толкова му е било важно на него, мотивацията е всичко!...


--------------------
<? php
while (have_posts() ) {
the_post() ;
the_title() ;
the_content() ;
PMEmail Poster
Top
SuN
Публикувано на: 03-05-2019, 16:59
Quote Post


Group Icon
Име:
Група: Администратор
Ранг: Почетен член

Мнения: 8597
Регистриран на: 27.01.05



QUOTE (korsarq @ 03-05-2019, 11:29)
Аз пък познавах човек с 3-4 години стаж и не знаеше разликата межу а++ и ++а

Да, ама сигурно още програмира... Аз като я знам разликата и вече не искат от мен да програмирам...
PMEmail Poster
Top
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

 


Copyright © 2003-2019 | BG Development | All Rights Reserved
RSS 2.0