BG Development · За реклама · За контакти |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
![]() ![]() ![]() |
thrawn |
Публикувано на: 26-03-2025, 10:39
|
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 3733 Регистриран на: 17.01.17 ![]() |
Защо не им разкарате подписите на тия спамери?
|
akrachev |
Публикувано на: 26-03-2025, 11:22
|
Име: акрачев Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 1178 Регистриран на: 27.11.09 ![]() |
Кое те дразни. То и без това Google в момента такива връзчици не ги брои за чеп.
Наскоро четох един, който само с една статия изкарваше 1М$ на година като affiliate и сега, (думите му бяха "banging my head in the wall") на тези които консултира (и той трябва да яде в момента), като му кажат, че трафика им е спандал, отговара: - ако е с по малко от 80% не ми звънете въобще. Това мнение е било редактирано от akrachev на 26-03-2025, 11:24 -------------------- |
SuN |
Публикувано на: 26-03-2025, 22:57
|
||
![]() Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 13113 Регистриран на: 27.01.05 ![]() |
Това, че съм тъп и не знам испански/или мексикански/ и сайта ми е безполезен. Даже не знам дали 400 мексикански долара за ел. мотор са много… ![]() Само се колебая дали да махна и мнението, след като махнах подписа (който май се повтаря), защото съживената тема е стара… -------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
||
akrachev |
Публикувано на: 27-03-2025, 10:02
|
Име: акрачев Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 1178 Регистриран на: 27.11.09 ![]() |
Един приятел, който си работи SEO, преди 10 години ми се хвалеше как най много печелел от affiliate линкове на един сайт, който продавал "penis enlargement tools" - и познай, най много купували мексиканци ...
-------------------- |
thrawn |
Публикувано на: 28-03-2025, 20:14
|
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 3733 Регистриран на: 17.01.17 ![]() |
Малко късно ама...
Дразни ме, че вдига теми на години с тъпи коментари, уж по темата. Дори съм сигурен, че това е един и същи човек, който видя, че номерът мина и почна периодично да прави регистрации и да пуска по едно две безсмислени мнения. |
akrachev |
Публикувано на: 28-03-2025, 21:20
|
Това е наистина тъпо. Това са си клас (class) хора, които са тъпи и упорити. /нещо като индийци ама още по тъпи/
-------------------- |
![]() |
![]() ![]() ![]() |