BG Development · За реклама · За контакти |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
![]() ![]() ![]() |
Doc |
Публикувано на: 29-10-2023, 14:09
|
Име: Пламен Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 1 Регистриран на: 29.10.23 ![]() |
|
relax4o |
Публикувано на: 29-10-2023, 17:14
|
||||
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 2737 Регистриран на: 04.04.07 ![]() |
Ще ти отговоря със същия труд, който ти положи да пуснеш темата:
useState, useEffect -------------------- Бисери :D
|
||||
Бай Аз |
Публикувано на: 30-10-2023, 15:56
|
||
Име: Група: Потребител Ранг: Активен Мнения: 152 Регистриран на: 04.02.21 ![]() |
И такава тема доживях да видя...! Само със заглавие и въпрос в него. А иначе в темата - една връзка и нищо друго?! По-добре, модераторите да го трият това, ако авторът не изясни какво дълбокомислено и възвишено чувство го е вълнувало, докато е пускал темата! И какво е искал да ни каже...? Doc, не можа ли като човек да напишеш с няколко изречения за какво точно става въпрос в тази тема? Това мнение е било редактирано от Бай Аз на 30-10-2023, 16:09 |
||
CPPlus |
Публикувано на: 01-11-2023, 12:08
|
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 1132 Регистриран на: 22.06.11 ![]() |
- default export е werid понеже rename на оригиналния клас не гарантира rename навсякъде и over time
се получават грешно именувани usages на компонента - overuse-ването на контекст излишно couple-ва компонента с parent-a - трябва да се ползва sparingly - потенциално undefined променливи (user?.uid) обикновено индикира кофти написана логика и е супер паразитно като почне да се ползва навсякъде - това целия компонент да връща undefined ако го няма документa също ми изглежда сбъркано - обикновено това е индикатор conditional rendering логиката да се изнесе в родителя - console.log не трябва да е навик - use chrome://inspect а сега най-важния въпрос - какъв стейт искаш да обновиш ![]() -------------------- Нищо не е свършило, докато не е свършило! Не се предавай и ще постигнеш целта си!
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |