| BG Development · За реклама · За контакти |
Помощ Търсене Потребители Календар Правила |
| Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
| Страници: (3) 1 2 [3] ( Първото ново мнение ) | ![]() ![]() ![]() |
| dvader |
Публикувано на: 25-07-2025, 06:03
|
||
![]() Име: Валерий Тодоров Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 5377 Регистриран на: 12.07.05 |
Нямам идея. Цитираното от мен беше за Русия. И, btw, хич не е таен, всички го знаят, пише го дори на википедията -------------------- I find your lack of faith disturbing
|
||
| dvader |
Публикувано на: 25-07-2025, 06:06
|
||
![]() Име: Валерий Тодоров Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 5377 Регистриран на: 12.07.05 |
Мани ти колко са доставчиците. И един да е, важното е колко "входни точки" има. Е, и зависи кое искаш да следиш. Ако ти трябва международният трафик, тогава е лесно - колко канала има за връзка с чужбина... Ако трябва да следиш и пиринговият трафик, тогава ти трябва достъп до всеки рутер на кварталната кабеларка. -------------------- I find your lack of faith disturbing
|
||
| SuN |
Публикувано на: 26-07-2025, 07:26
|
||
|
Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 13305 Регистриран на: 27.01.05 |
Безжичния ми модем услужливо слуша на интернет порта за администраторската парола. Освен моята, предполагам, че има още една тайна, с която винаги се влиза. Вчера имаше странна активност и всичко зареждаше много бавно (например този форум). Локалните сайтове се зареждаха добре. Тестовете за интернет скорост не показаха проблем. Като превключих на интернета на телефона - без проблем зареждах дебели страници. Кой какво правеше в мрежата ми - не знам. Това мнение е било редактирано от SuN на 26-07-2025, 07:27 -------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
||
| ici |
Публикувано на: 26-07-2025, 08:29
|
![]() Име: Ивайло Илчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 18938 Регистриран на: 06.06.04 |
Можеше да пуснеш tracert, a не да се чудиш
-------------------- Ние не сме в една лодка, ние сме в една буря. Лодките са различни.
Следващият път когато се почувстваш ненужен, грозен и недооценен, помни че освен това си и тъп. |
| thrawn |
Публикувано на: 26-07-2025, 13:29
|
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 3765 Регистриран на: 17.01.17 |
Няма да помогне. Трябва да се пусне някакъв tcp/ip монитор на рутера. Например wireshark.
|
| SuN |
Публикувано на: 26-07-2025, 18:20
|
|
Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 13305 Регистриран на: 27.01.05 |
Честно казано, подозирам оператора, защото няколко стотин абоната минават през една клетка. Проблема май трая по-малко от два часа.
Ама може и китайците да са се свързали с техните си модеми у нас да участват в някаква акция. Никой не е застрахован. -------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
Страници: (3) 1 2 [3] |
![]() ![]() ![]() |