BG Development · За реклама · За контакти |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
![]() ![]() ![]() |
akrachev |
Публикувано на: 02-11-2023, 12:41
|
Име: акрачев Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 1019 Регистриран на: 27.11.09 ![]() |
Вуйчо ми често ме пита : как да направя нещо да го видят всички в Интернет
Та тези дето пуснаха тестовото съобщение за Предупреждението при Кризи - много ме веселят: представете си някоя баба сама си гледа сериала и телефона почва яко да пиши. Гъбаркат се с хоата и не им дреме. Интересно как точно го правят, Предполагам, че използват служебен код в протокола на мобилната мрежа? -------------------- |
Bender++ |
Публикувано на: 02-11-2023, 14:11
|
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Редовен член Мнения: 475 Регистриран на: 18.04.21 ![]() |
аз се чувствам преебан, че не съм получил
-------------------- Ваксините са лъжа и НЕ работят! Не на ковид фашизма!
Слава на Цар Путин! Долу украинските фашисти! Слава на героите - Z V |
Дърти Хари |
Публикувано на: 02-11-2023, 15:59
|
Име: Група: Потребител Ранг: Посетител Мнения: 66 Регистриран на: 20.09.23 ![]() |
андроид си има АПИ за тази работа.
https://developers.google.com/public-alerts...des/get-started Преполагам че и вайфоните са ги накарали да направят нещо подобно и ей тука пишеш : "test test" https://developers.google.com/public-alerts/guides/launch и вместо локално, пускаш народеца да се шашва. Това мнение е било редактирано от Дърти Хари на 02-11-2023, 16:00 |
OneOfTheMany |
Публикувано на: 04-11-2023, 10:33
|
||
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Старо куче Мнения: 662 Регистриран на: 20.11.17 ![]() |
И аз - чувствам се незначителен мангал. За това може да гласувам за Маслото, който е за "малкия човек" и ще се погрижи всеки да си получи съобщението "test test". ![]() -------------------- Когато умреш, не знаеш, че си умрял и не ти е тежко на теб, а на другите... същото е когато си тъп.
--- Ако работата имаше край,още дядо ти да я беше свършил. |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |