BG Development · За реклама · За контакти |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
![]() ![]() ![]() |
titulqra |
Публикувано на: 30-11-2020, 13:30
|
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 1 Регистриран на: 15.08.19 ![]() |
Предлагам подръжка на WordPress сайтове. Услугите, които мога да предоставя са:
Ако не виждате услугата, коята търсите по-горе, можете да ми пишете с повече информация относно това, което искате. SEO УСЛУГИ НЕ ПРЕДЛАГАМ НА ТОЗИ ЕТАП! Мения на клиенти: ![]() ![]() ![]() + още няколко клиента, които не съм ги карал да пишат ревюта. Цената се определя от вида на услугата и изискванията, които имате. Ако услугата която искате да бъде свършена не е по силите ми или не мога да я поема, ще ви уведомя за това. Не съм от хората които взимат поръчка без да си имат и най-малка представа как ще я направят, но просто да вземат парите. За мен на първо място е да ви удовлетворя, тъй като така оставате довони и вие, и аз. За повече информация можете да се свържете с мен на: E-Mail: titulqra.bg@gmail.com Discord: titulqra#9627 Viber: 0893654878 |
devil |
Публикувано на: 30-11-2020, 15:21
|
![]() Име: Ангелов Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 1457 Регистриран на: 17.05.04 ![]() |
Във форум за програмисти да предлагаш такива услуги...да се смея ли, да плача ли...
-------------------- |
akrachev |
Публикувано на: 01-12-2020, 10:19
|
Име: акрачев Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 953 Регистриран на: 27.11.09 ![]() |
Сега в Софт Уни имат един курс за Маркетинг и там води един момък дето много ги разбира (той между впрочем има негов си онлайн курс за 65$ на ниво MBA) та ако някой като автора на темата реши да прави сам бизнес - препоръчвам.
-------------------- |
code2 |
Публикувано на: 03-12-2020, 10:28
|
Име: Група: Потребител Ранг: Редовен член Мнения: 445 Регистриран на: 11.06.16 ![]() |
Не виждам да се предлага услуга "Хакване на WordPress.". Така някак списъкът е незавършен.
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |