BG Development · За реклама · За контакти |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
![]() ![]() ![]() |
Llennd |
Публикувано на: 17-04-2022, 14:03
|
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 2 Регистриран на: 17.04.22 ![]() |
Здравейте на всички, изпитвам болки в ставите, понякога ме болят коленете, понякога лактите, може ли някой да ме посъветва за добър мехлем, който да облекчи болката?
|
ici |
Публикувано на: 17-04-2022, 15:51
|
![]() ![]() Име: Ивайло Илчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 17876 Регистриран на: 06.06.04 ![]() |
Perskindol
Прикачена картинка ![]() -------------------- Ние не сме в една лодка, ние сме в една буря. Лодките са различни.
Следващият път когато се почувстваш ненужен, грозен и недооценен, помни че освен това си и тъп. |
Bender++ |
Публикувано на: 17-04-2022, 16:07
|
||
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Редовен член Мнения: 320 Регистриран на: 18.04.21 ![]() |
пробвай мисионерската -------------------- Ваксините са лъжа и НЕ работят! Не на ковид фашизма!
Слава на Цар Путин! Долу украинските фашисти! Слава на героите - Z V |
||
akrachev |
Публикувано на: 18-04-2022, 13:33
|
Име: акрачев Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 971 Регистриран на: 27.11.09 ![]() |
Боуен терапия, в краен случай - остеопат!
Това мнение е било редактирано от akrachev на 18-04-2022, 13:33 -------------------- |
Meaerv |
Публикувано на: 27-04-2022, 17:37
|
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 4 Регистриран на: 27.04.22 ![]() |
Преди около десет години имах брадавица на стъпалото си, но не ѝ обърнах внимание и тя ставаше все по-голяма и по-голяма. Консултирах се с един форум и ме посъветваха да използвам "https://bgcena.com" "removio". Не знам дали може да му се има доверие, познава ли някой този крем? Ще помогне ли за излекуването на брадавица?
Това мнение е било редактирано от SuN на 27-04-2022, 23:23 |
ici |
Публикувано на: 27-04-2022, 19:00
|
![]() ![]() Име: Ивайло Илчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 17876 Регистриран на: 06.06.04 ![]() |
Хирург ще те оправи. Махни ги тия глупости.
ПП. Ако си влязъл само за да си рекламираш мехлема: като направиш свирка на някой ще ти мине. Само за информация. Това мнение е било редактирано от ici на 27-04-2022, 19:01 -------------------- Ние не сме в една лодка, ние сме в една буря. Лодките са различни.
Следващият път когато се почувстваш ненужен, грозен и недооценен, помни че освен това си и тъп. |
Антон Яначков |
Публикувано на: 27-04-2022, 19:35
|
Име: Антон Яначков Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 2622 Регистриран на: 27.07.16 ![]() |
Брадавици се махат елементарно с обикновен кибрит. Остъргваш барута от няколко клечки на брадавицата и палиш. Пробвал съм го лично този индиански метод и работи безотказно. Не ти трябват никакви мехлеми и мазила. Просто трябва да се изгори корена, а запалителната смес от клечките за кибрит развива достатъчно висока температура, макар и за кратко време и дори не е болезнено. Това не е шега, а е един наистина работещ и изпитан метод. Този метод работи и за кокоши трън, но там трябва първо да се накисне във вода, след което с пиличка да се изпили мъртвата тъкан и едва тогава да се посипе с барут и да се запали. Не знам колко струва крема който рекламираш и дали действително действа, но кибрита струва няколко стотинки и може да премахне маса брадавици за един ден.
|
Meaerv |
Публикувано на: 28-04-2022, 15:34
|
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 4 Регистриран на: 27.04.22 ![]() |
Преди около десет години имах брадавица на стъпалото си, но не ѝ обърнах внимание и тя ставаше все по-голяма и по-голяма. Консултирах се с един форум и ме посъветваха да използвам "https://bgcena.com/removio/". Не знам дали може да му се има доверие, познава ли някой този крем? Ще помогне ли за излекуването на брадавица?
Това мнение е било редактирано от DarkOne на 28-04-2022, 17:39 |
![]() |
![]() ![]() ![]() |