BG Development


Страници: (2) [1] 2   ( Първото ново мнение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Може ли да оцените два сайта?, Може ли да оцените два сайта?
webvul
Публикувано на: 16-01-2013, 12:51
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Мнения: 37
Регистриран на: 20.04.12



Добър ден приятели, бих искал да оцените два сайта icon_smile.gif

И двата сайта имат авторски кодове и нито един безплатен...
Защитени от всякакви атакива като:
Sqli
XSS
LFI
RFL.....

Първият сайт:
http://rezervati.info/


Вторият сайт е :
http://pulev.in/


Моля да пишат хора който имат 18 години и имат големи познания а аз знам че този форум има доста такива.... icon_smile.gif Благодаря предварително.
PMEmail Poster
Top
felore
Публикувано на: 16-01-2013, 13:33
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 3872
Регистриран на: 22.10.09



http://pulev.in/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D...%81%D1%82%D0%B8
Това превод на Гуглето ли е?


--------------------
PMEmail Poster
Top
flame
Публикувано на: 16-01-2013, 14:27
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Старо куче

Мнения: 759
Регистриран на: 27.08.04



Ако си ги правил за удоволствие - отл. 6.


--------------------
be good
PM
Top
webvul
Публикувано на: 16-01-2013, 14:35
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Мнения: 37
Регистриран на: 20.04.12



QUOTE (felore @ 16-01-2013, 13:33)
http://pulev.in/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D...%81%D1%82%D0%B8
Това превод на Гуглето ли е?

Не разбирам какво общо има с темата ?


flame кой от двата сайта..

Това мнение е било редактирано от webvul на 16-01-2013, 14:36
PMEmail Poster
Top
flame
Публикувано на: 16-01-2013, 14:38
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Старо куче

Мнения: 759
Регистриран на: 27.08.04



Ами и двата, иначе ако трябва да избирам rezervati.info ми се струва по-приятен.
П.П. Не съм привърженик на html scale-нати картинки. Виждам, че е пълно с такива. И на Пулев горе има проблеми в зареждането на рекламния банер.
И този <div id="loader"><div id="bar"></div></div> каква му е целта?

Това мнение е било редактирано от flame на 16-01-2013, 14:41


--------------------
be good
PM
Top
webvul
Публикувано на: 16-01-2013, 15:44
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Мнения: 37
Регистриран на: 20.04.12



<div id="loader"><div id="bar"></div></div>

Това е мой скрипт за сканиране за влизаш потребител.
И добро зареждане на сайта...
На кратко скрипта е за сигурност..
PMEmail Poster
Top
flame
Публикувано на: 16-01-2013, 15:57
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Старо куче

Мнения: 759
Регистриран на: 27.08.04



Интересно icon_smile.gif И какво точно сканираш?


--------------------
be good
PM
Top
mincc
Публикувано на: 16-01-2013, 20:23
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Посетител

Мнения: 137
Регистриран на: 08.07.11



Здравей,
разгледат 2та сайта като дизайн и ми харесват леки и приятни са.
Успех
PMEmail Poster
Top
webvul
Публикувано на: 16-01-2013, 20:29
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Мнения: 37
Регистриран на: 20.04.12



Благодаря mincc ти си пич icon_smile.gif един човек който да е доволен....
PMEmail Poster
Top
dz3n
Публикувано на: 16-01-2013, 21:07
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Редовен член

Мнения: 369
Регистриран на: 31.12.05



r3z3pVaT cR3w (facepalm)

Ако кача някой iframe към admin панела в някой голям сайт в който имам достъп, дали няма да "баннеш" половин БГ заради "хакерската" ти простотия ?

Това мнение е било редактирано от dz3n на 16-01-2013, 21:43
PMEmail Poster
Top
0 потребители преглеждат тази тема в момента (0 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

Topic Options Страници: (2) [1] 2  Reply to this topicStart new topicStart Poll

 


Copyright © 2003-2019 | BG Development | All Rights Reserved
RSS 2.0