| BG Development · За реклама · За контакти |
Помощ Търсене Потребители Календар Правила |
| Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
![]() ![]() ![]() |
| codingturtles |
Публикувано на: 21-12-2025, 16:12
|
![]() Име: Тодор Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 2 Регистриран на: 21.12.25 |
Ние от Coding Turtles се занимаваме с изработването на уебсайтове и привличането на посетители и клиенти към тях. Сайтовете, които създаваме, са написани изцяло на код с технологии като Next.js. Сайтът се създава по начин да може да се класира за правилните фрази в търсачките.
Работим също за локално класиране, където помагаме на бизнеси да бъдат на челни позиции при търсени в даден град. Други услуги които предлагаме: създаване и управление на GBP(гугъл бизнес профил), разработваме и софтуер по поръчка и мобилни приложения. Базирани сме в Плевен, но работим с клиенти от цяла България. В нашия сайт са подробно да се разгледат нашите услуги и проекти. За контакти може да ми пишете тук или по-сигурно на: Телефон: 0879 406 809 Сайт: codingturtles.bg Email: info@codingturtles.com -------------------- Изработка на сайт от Coding Turtles.
Изработваме всякакъв тип сайтове по Ваше желание с персонализирани функционалности. |
| akrachev |
Публикувано на: 24-12-2025, 23:12
|
|
Име: акрачев Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 1216 Регистриран на: 27.11.09 |
Много добра услуга.
-------------------- |
| codingturtles |
Публикувано на: 08-01-2026, 13:20
|
![]() Име: Тодор Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 2 Регистриран на: 21.12.25 |
Благодаря! И аз съм каратист Карате-До. Виждам от линковете ти.
-------------------- Изработка на сайт от Coding Turtles.
Изработваме всякакъв тип сайтове по Ваше желание с персонализирани функционалности. |
![]() |
![]() ![]() ![]() |