BG Development


  Reply to this topicStart new topicStart Poll

> dev C++, String
aivan7777
Публикувано на: 02-03-2019, 11:18
Quote Post



Име: Иван
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Мнения: 3
Регистриран на: 02.03.19



Здравейте хора имам следният проблем начинаещ съм все още в програмирането но много желая да се науча и ми е много интересно.
Относно проблема:
Опитвам се да направя програма на C++ която да ми изпринти нещо като меню и чрез натискането на "1" да въведа данни от тип string , а чрез натискането на бутон "2" програмата да се затвори но виждам , че някъде греша, гледам го вече около 5 часа и наистина не мога да си намеря грешката (която мисля че е елементарна) благодаря ви предварително ------> ^_^!!!!

Прикачена картинка (Кликнете на картинката, за да я увеличите!)
Прикачена картинка
PMEmail Poster
Top
aivan7777
Публикувано на: 02-03-2019, 11:20
Quote Post



Име: Иван
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Мнения: 3
Регистриран на: 02.03.19



Снимка

Прикачена картинка (Кликнете на картинката, за да я увеличите!)
Прикачена картинка
PMEmail Poster
Top
aivan7777
Публикувано на: 02-03-2019, 11:20
Quote Post



Име: Иван
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Мнения: 3
Регистриран на: 02.03.19



Снимка

Прикачена картинка (Кликнете на картинката, за да я увеличите!)
Прикачена картинка
PMEmail Poster
Top
SuN
Публикувано на: 02-03-2019, 11:59
Quote Post


Group Icon
Име:
Група: Администратор
Ранг: Почетен член

Мнения: 8250
Регистриран на: 27.01.05



Погледай го още няколко часа, но за по-удобно на снимките, които си дал, понеже ясно и точно демонстрират проблема и се вижда как да се реши.


--------------------
Който плаща [данъци] - зло не мисли.
PMEmail Poster
Top
akrachev
Публикувано на: 02-03-2019, 12:25
Quote Post



Име: акрачев
Група: Потребител
Ранг: Старо куче

Мнения: 761
Регистриран на: 27.11.09



Аз бих писал на Delphi ...
PMEmail Poster
Top
Gamma Goblin
Публикувано на: 02-03-2019, 12:41
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 2090
Регистриран на: 21.02.18



най-добре на жаваскрипт с wasm - с++а ще смуче прахта


--------------------
https://www.rust-lang.org/
---
Недобросъвестните оратори се опитват да изкарат лошото добро.
---
PMEmail PosterUsers Website
Top
ici
Публикувано на: 02-03-2019, 12:49
Quote Post


Group Icon
Име: Ивайло Илчев ики
Група: VIP
Ранг: Почетен член

Мнения: 16122
Регистриран на: 06.06.04



Първо си сложи си кода като текст тук и го загради с [сode] [/сode]. icon_idea.gif


--------------------
Reading undefined locations provides undefined data.
PMEmail PosterUsers Website
Top
SuN
Публикувано на: 02-03-2019, 13:58
Quote Post


Group Icon
Име:
Група: Администратор
Ранг: Почетен член

Мнения: 8250
Регистриран на: 27.01.05



QUOTE (ici @ 02-03-2019, 12:49)
Първо си сложи си кода като текст тук и го загради с [сode] [/сode]. icon_idea.gif

Не е лоша идеята. icon_smile.gif


--------------------
Който плаща [данъци] - зло не мисли.
PMEmail Poster
Top
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

 


Copyright © 2003-2019 | BG Development | All Rights Reserved
RSS 2.0