BG Development


  Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Html,css, Въвеждане на съдържание на submenu .
МхихХохо
Публикувано на: 01-05-2019, 11:05
Quote Post



Име: МхихХохо
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Мнения: 3
Регистриран на: 01.05.19



Здравейте на всички ,опитвам се да си направя що годе нормален сайт с ЧТМЛ и ЦСС и сега имам проблем с намирането на информация за това как да въведа съдържание в Submenuto ми ...Например имам Nav Bar със Имена "Абаут ъс" ," Контактс ", Активитиес ....Искам да сложа примерно информация за опцията "Абаут ъс " и да обесня на хората за какво става на въпрос ,но не знам как се получава това ...Поръчала съм си книги ,но докато пристигнат ще мине цяла вечност . icon_smile.gif
Тепърва започвам с ЧТМЛ и Цсс icon_smile.gif .
Ще се радвам някой да помогне и да обясни .
Ще помоля хората ,които ще се правят на мн умни въобще да не пишат ,че аман от такива .icon_smile.gif
На останалите ще съм много благодарна .
PMEmail Poster
Top
purjola
Публикувано на: 01-05-2019, 11:11
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 2333
Регистриран на: 18.10.11



Мчи то само мн умните могат да ти отговорят, останалите сме абсолютни тъпаци и си чакаме да ни пристигнат книжките
PMEmail Poster
Top
ROSката
Публикувано на: 01-05-2019, 11:32
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Мнения: 41
Регистриран на: 17.11.16



първо - не пиши ЧТМЛ, а html и не ЦСС, а css!
Аз, доколкото те разбирам, направи си отделни html страници, направи връзки
и в тях слагай информацията!...


--------------------
<? php
while (have_posts() ) {
the_post() ;
the_title() ;
the_content() ;
PMEmail Poster
Top
МхихХохо
Публикувано на: 01-05-2019, 12:28
Quote Post



Име: МхихХохо
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Мнения: 3
Регистриран на: 01.05.19



Писах на български ,защото мислех ,че на латиница няма да ми го зачетат от сайта.
Мерси много за отговорна ROSkata ,мисля ,че си ме разбрал и то доста добре icon_smile.gif .Благодаря ти ,много ми помогна .

Purjola и твоя отговор не е зле ,ама не ми помага .
PMEmail Poster
Top
samominavam
Публикувано на: 01-05-2019, 13:03
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Редовен член

Мнения: 303
Регистриран на: 22.08.17



user posted image
PMEmail Poster
Top
relax4o
Публикувано на: 01-05-2019, 19:17
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 2389
Регистриран на: 04.04.07



QUOTE (samominavam @ 01-05-2019, 13:03)
user posted image

+1


--------------------
Бисери :D

QUOTE (oveRLuckEd)
Ползваш някоя нова версия на PHP, която е вече ооп ориентирана и заради това ти я изкарва тази грешка.


QUOTE (nbacool2)
Щом няма input полета, значи няма откъде да се направи SQL инжекция Very Happy
PM
Top
purjola
Публикувано на: 01-05-2019, 20:29
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 2333
Регистриран на: 18.10.11



+2
PMEmail Poster
Top
МхихХохо
Публикувано на: 01-05-2019, 22:13
Quote Post



Име: МхихХохо
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Мнения: 3
Регистриран на: 01.05.19



Много комплексари ,затова държавата ни е на този хал !!!!!
Всеки си мисли ,че държи Господ за брадата ...То човек да не напише нещо ...Нямам думи ...Good Luck ...Добре ,че останаха по-нормални хора
които нямат толкова голямо самочувствие ...Въздух под-налягане !
PMEmail Poster
Top
Expressing
Публикувано на: 02-05-2019, 08:31
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Мнения: 47
Регистриран на: 22.02.17



susipaha q taja durjava
PMEmail Poster
Top
1 потребители преглеждат тази тема в момента (1 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

 


Copyright © 2003-2019 | BG Development | All Rights Reserved
RSS 2.0