BG Development · За реклама · За контакти |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
Страници: (4) [1] 2 3 ... последна » ( Първото ново мнение ) | ![]() ![]() ![]() |
SuN |
Публикувано на: 19-05-2025, 11:19
|
![]() Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 13178 Регистриран на: 27.01.05 ![]() |
"Смъртността у нас е най-висока в Европа, най-ниска е в София" - заглавие на новина.
Не знам дали журналистите крият тия новини докато узрее момента, ама понякога им се получава. Предлагам да затворят градския транспорт, автобусните ленти да станат тротинетка-ленти(или велоалеи) и така да живеем по-здрави. Това мнение е било редактирано от SuN на 19-05-2025, 11:20 -------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
OneOfTheMany |
Публикувано на: 19-05-2025, 11:42
|
Име: Група: Потребител Ранг: Старо куче Мнения: 760 Регистриран на: 20.11.17 ![]() |
Това е заради "чистият софийски въздох" - съдържа всички необходими за здравето частици.
![]() |
ici |
Публикувано на: 19-05-2025, 11:53
|
||
![]() ![]() Име: Ивайло Илчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 18842 Регистриран на: 06.06.04 ![]() |
Аз си работя от вкъщи или от вилата (35мин от вкъщи, 45 мин от офиса). Като за късмет дъщерята скъса ремък на алтернатора и водната помпа та днес трябва да се занимавам с нейната кола следобед. Между другото жената има офис до НДК и ползва метро, но казва че въздуха без автобусите е станал май по-чист. Аз карах из София в петък и ми се скъсаха нервите, има много коли, никой не ходи пеша, то и как да ходиш, на мен офиса ми е на 14 км от вкъщи
Тия дето прецаха "Патриарха", всеки път като минавам от там сигурно ги сърби гъза. Ако хванат хемороиди сигурно шофьорите ще се виновни.
Това мнение е било редактирано от ici на 19-05-2025, 11:59 -------------------- Ние не сме в една лодка, ние сме в една буря. Лодките са различни.
Следващият път когато се почувстваш ненужен, грозен и недооценен, помни че освен това си и тъп. |
||
OneOfTheMany |
Публикувано на: 19-05-2025, 12:06
|
Име: Група: Потребител Ранг: Старо куче Мнения: 760 Регистриран на: 20.11.17 ![]() |
Радвай се народе - сега събират и подписка да спрат и метрото, та въздохЪ ще стане още по чис.
![]() Според мене софийските овце са причината - да ги изгонят да пасат по селата и ще се изчисти въздоха съъвсем. ![]() |
SuN |
Публикувано на: 19-05-2025, 12:19
|
||
![]() Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 13178 Регистриран на: 27.01.05 ![]() |
Като прохождах кариерно в София редовно ходех между 5-10км на посока. Понякога и в двете посоки. Като се замисля за чакането и заобикалянето на ГТ(градски транспорт), май пеша ми отнемаше до 1 час повече. Ама тогава бях по-слаб и ставите бяха млади още. Това мнение е било редактирано от SuN на 19-05-2025, 12:21 -------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
||
OneOfTheMany |
Публикувано на: 19-05-2025, 12:20
|
Междудругото - без да си правя ебавка със жалкия народецЪ, според мене туй е само началото.
Напоследък наблюдавам яки неща: 1. Локални банди "локалите" - пребиват и убиват некви скитници и др. българи. Скоро ще се престрашат да нападат и семейни - сигурен съм. ![]() 2. Пенсионната ни система е зян - искат да дигат осигуровките да я закрепят още некоя и друга година. 3. Лекарите ни избегаха - малко завършват. То и народецЪ намалява, та и малко са достатъчно, ама все пак ги образоват некви ора кат мене и по-скоро ще убият некой пациент отколкото да помогнат. 4. Ел. инфрастуктурата ни още се държи (ИЗНЕНАДАН СЪМ)... даже даваме ток на Македония и Сърбия (сигурно безвъзмездно квит сме малоумници), но Германия е почнала да си развива ТЕЦ-овете и кат нищо ще прилапа и нашите специалисти дет мизерстват тука, та и туй е до време. 5. Образованието ни е на минимума - прав е Хампарцумян като вика, че "няма смисъл да се пита народа". 40% функционално неграмотни, а 10% напълно неграмотни. Ей го - без транспорт не могат да отидат на матурите. 6. Кат ни нашият и еврото ще ни люсне една инфлация заради разни спекуланти и цените ще убият бая българи. 7. Имотните тарикати си убиват и кремират пенсии наволя и им крадат имотите. Вече близо 1/3 от населението са пенсии та ще падне яко кражба и избиване. Може пък пенсионната ни система да издържи, ако избият стабилно количество дъртаци. ![]() Изобщо село България го чака светло бъдеще... ![]() |
wqw |
Публикувано на: 19-05-2025, 12:25
|
![]() ![]() Име: Владимир Висулчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 6369 Регистриран на: 10.06.04 ![]() |
> Изобщо село България го чака светло бъдеще...
Кво ти пука, ти нали няма да си жив. Отделно твойте деца мангалчета ще са ok в такава среда, нали булка циганка търсеше. cheers, </wqw> Това мнение е било редактирано от wqw на 19-05-2025, 12:25 -------------------- |
OneOfTheMany |
Публикувано на: 19-05-2025, 12:31
|
||
А бе ще съм жив - туй е проблемата. Туй дет го описвам - ще го видиме сигурно до 10-ина години. Примерно туй с градския транспорт не съм го очаквал. Тепърва ще си ставаме село. А и циганите не искат да живеят в тая кочина "българска" и бегат по Германията... ![]() |
||
SuN |
Публикувано на: 19-05-2025, 12:38
|
||
Сега чета пак коментарите и това ми прави впечатление:
Да питам ли дали е с Евро 6? ![]() -------------------- Само аз не троля.
||
OneOfTheMany |
Публикувано на: 19-05-2025, 12:39
|
||||
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() ![]() ![]() |