BG Development · За реклама · За контакти | Помощ Търсене Потребители Календар Правила |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
SuN |
Публикувано на: 11-01-2025, 00:19
|
||||
Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 13019 Регистриран на: 27.01.05 |
От АМД се оправдават за липсата на конкретни процесори със скапания продукт на Интел:
"https://www.tomshardware.com/pc-components/cpus/amd-says-intels-horrible-product-is-causing-ryzen-9-9800x3d-shortages” И според цитата, геймърите движат продажбите:
Костюмарите в Интел най-после си го получиха! -------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
||||
akrachev |
Публикувано на: 11-01-2025, 08:26
|
Име: акрачев Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 1141 Регистриран на: 27.11.09 |
Да де, ама що на АМД им падат акциите тогава ???
-------------------- |
SuN |
Публикувано на: 11-01-2025, 12:45
|
Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 13019 Регистриран на: 27.01.05 |
Купувам процесори, а не акции.
Въпроса ти е некоректно зададен. След като направих кратко проучване (прочетох 1 резултат), се оказа, че е намалял очаквания растеж на акциите, но въпреки това, цената им пак е нараснала - тоест, поскъпнали са с много по-малко. Причина - хората не вярват в бързия и лесен растеж на АМД. Не мога да ги виня, защото аз имам само 1 работещ процесор с архитектура amd64. Това мнение е било редактирано от SuN на 11-01-2025, 12:46 -------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
dvader |
Публикувано на: 11-01-2025, 20:52
|
||
Име: Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 5264 Регистриран на: 12.07.05 |
То на това бизнеса му вика "загуби" -------------------- I find your lack of faith disturbing
|
||