BG Development · За реклама · За контакти |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
![]() ![]() ![]() |
Бай Аз |
Публикувано на: 13-02-2025, 08:24
|
Име: Група: Потребител Ранг: Редовен член Мнения: 366 Регистриран на: 04.02.21 ![]() |
Здравейте! Напоследък пишат много за новия български православен игрален филм "Не затваряй очи". Вчера един мой близък роднина ми го похвали много, а и отвсякъде чета чудесни отзиви за този филм. Предния път като ходихме с жената на филма за Аспарухов - останахме много доволни и сега отново ни се ходи на кино на хубав и смислен филм. Нека, който го е гледал - да напише мнение! |
OneOfTheMany |
Публикувано на: 13-02-2025, 08:37
|
Име: Група: Потребител Ранг: Старо куче Мнения: 749 Регистриран на: 20.11.17 ![]() |
А който няма да го гледа - може ли да напише мнение!?
![]() |
akrachev |
Публикувано на: 14-02-2025, 08:31
|
Име: акрачев Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 1175 Регистриран на: 27.11.09 ![]() |
Снощи го гледах. Филма е "тежък", в смисъл ако искаш да прекараш весела вечер по добре отиди на мечето Падингтън.
Героите преживяват тежки житейски ситуации, които "обръщат" съзнанието. Възможно е ако си имал такива да съпреживееш "паралелна обработка" (термин от психологията). Ако целта ти е засилване на Вярата - да филма си струва (както казаха във филма: "кой ти вярва в 21-ви век, и то в България!") -------------------- |
SuN |
Публикувано на: 14-02-2025, 12:37
|
||
![]() Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 13090 Регистриран на: 27.01.05 ![]() |
България е страхотно място! Ама виж, 80% от управляващите през демокрацията са дебили и създават лош имидж на народа. -------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
||
Бай Аз |
Публикувано на: 14-02-2025, 13:01
|
||
Име: Група: Потребител Ранг: Редовен член Мнения: 366 Регистриран на: 04.02.21 ![]() |
Благодаря за мнението! Но цитатът ти не е точен и променя смисъла на казаното! Аз изчетох доста неща за този филм, и изгледах много материали за него в YouTube, и тази фраза дори съм я запомнил от краткото му представяне, понеже тя ми направи впечатление, точната фраза е следната: "Къде има праведници в 21-ви век, и то в България?" Ето връзка към краткото представяне: https://www.youtube.com/watch?v=cXP2ayabm-I Това мнение е било редактирано от Бай Аз на 14-02-2025, 13:09 |
||
Бай Аз |
Публикувано на: 17-02-2025, 16:06
|
Гледахме филма и се включвам да споделя мнението си. Съгласен съм с akrachev, че филмът е тежък и драматичен в истинският смисъл на думата. Дори покъртителен е по-точната дума, която го описва по-добре. От гледна точка на православието - филмът е много добре направен: вярно, точно, няма изкривявания. Играта на актьорите е великолепна и автентична - майсторска. Не съм очаквал Кръстю Лафазанов да изиграе така истински ролята на свещеник, впечатлен съм! Ето едно видео за това Кликни тук Намерих и още едно още по-дълго и интересно видео и интервю с Кръстю Лафазанов с кадри от филма Кликни тук Иначе посланието на филма е много силно: акцентира върху вярата, любовта, силата на молитвата, преодоляване на трудностите, изпитанията... Това мнение е било редактирано от Бай Аз на 17-02-2025, 16:21 |
![]() |
![]() ![]() ![]() |