BG Development


Страници: (2) [1] 2   ( Първото ново мнение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Симулиране
ivan_radulov
Публикувано на: 27-03-2018, 22:12
Quote Post



Име: Иван
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Мнения: 9
Регистриран на: 13.02.18



Здравейте на снимката е показана една игра..
въпроса ми е отностно отбелязаното с червено стрелка..
значи в тая игра има куестове от където се печелят пари в играта
и за да изпълниш тия куестове трябва да следваш тази червена стрелка докато не стигнеш до мястото където на мястото на черната кола до патрулката не излезе някви човечета дето правят обир... таа въпроса ми е може ли да си направя нещо като аутокликер да може да следва тия стрелки докато стигне до даденото място ...(като стигне до даденото място не оцветява никоя стрелка..
дали може да си направя програмка дето ще може да натиска тия оцветени стрелки щом засече че ги има icon_smile.gif

Прикачена картинка (Кликнете на картинката, за да я увеличите!)
Прикачена картинка
PMEmail Poster
Top
samominavam
Публикувано на: 27-03-2018, 22:21
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Активен

Мнения: 240
Регистриран на: 22.08.17



Да
PMEmail Poster
Top
jean_lesn
Публикувано на: 27-03-2018, 22:32
Quote Post



Име: Ян Лесневски
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 969
Регистриран на: 26.05.04



Такива неща можеше да се правят например с Grease Monkey. Трябва да владееш Javascript и да разучиш какво представлява тази игра в инспектора (Dev Tools) и да намериш какви команди трябва да се подават, че да се симулира юзер активността.
PMUsers WebsiteICQ
Top
deam0n
Публикувано на: 28-03-2018, 10:06
Quote Post



Име: Атанас Атанасов
Група: Потребител
Ранг: Посетител

Мнения: 80
Регистриран на: 12.09.05



python 4 the win
PMEmail Poster
Top
Антон Яначков
Публикувано на: 29-03-2018, 05:00
Quote Post



Име: Антон Яначков
Група: Потребител
Ранг: Старо куче

Мнения: 772
Регистриран на: 27.07.16



Софтуерно позициониране на мишката и софтуврно кликане са само няколко реда сорс, но откриване на подходящите кординати е деликатен момент. Ако в сорса на страницата виждаш кординатите на стрелката, когато е видима, то тогава е лесно да ги изолираш директно, чрез проста стрингова функция и всичко заспива. НО, ако кординатите са професионално скрити, ще трябва да претърсваш монитора за съответна комбинация на цвят на пиксели, а това ще отнема сериозна мощност от машината. Ще трябва да го правиш периодично през определен интервал от време, трябва да се подбере и подходящ алгоритъм и нещата доста се усложняват.
PMEmail PosterUsers Website
Top
PureEvil
Публикувано на: 29-03-2018, 08:57
Quote Post



Име: Атанас Митрев
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 5226
Регистриран на: 21.02.04



Яначков пак ли ще даваш сложни решения на прости задачки icon_lol.gif


--------------------
<?php die("WTF"); ?>
PMUsers WebsiteICQ
Top
SuN
Публикувано на: 29-03-2018, 09:38
Quote Post


Group Icon
Име:
Група: Администратор
Ранг: Почетен член

Мнения: 7399
Регистриран на: 27.01.05



QUOTE
а това ще отнема сериозна мощност от машината. Ще трябва да го правиш периодично през определен интервал от време, трябва да се подбере и подходящ алгоритъм и нещата доста се усложняват.

Има си техники явно. В коментар отпреди няколко години четох, че Гном използва flood fill точно за тази работа, а операцията е много евтина на съвременни 3Д карти и драйвери. Гном, обаче е писан на Ц. icon_smile.gif

Това мнение е било редактирано от SuN на 29-03-2018, 09:39


--------------------
Копирай лесно ударено и - ѝ Ѝ
Замърсяване на въздуха в София - http://aqicn.org/city/bulgaria/sofia/druzhba/
PMEmail Poster
Top
PureEvil
Публикувано на: 29-03-2018, 11:46
Quote Post



Име: Атанас Митрев
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 5226
Регистриран на: 21.02.04



@SuN-чо стига троли бе.

Този проблем се решава толкова елементарно, че няма нужда от говорене.

Не се дава решение, защото питащият иска да мами, а маменето е за хора със знания и умения icon_lol.gif


--------------------
<?php die("WTF"); ?>
PMUsers WebsiteICQ
Top
Антон Яначков
Публикувано на: 29-03-2018, 15:25
Quote Post



Име: Антон Яначков
Група: Потребител
Ранг: Старо куче

Мнения: 772
Регистриран на: 27.07.16



QUOTE (PureEvil @ 29-03-2018, 11:46)
@SuN-чо стига троли бе.

Този проблем се решава толкова елементарно, че няма нужда от говорене.

Не се дава решение, защото питащият иска да мами, а маменето е за хора със знания и умения icon_lol.gif

Под елементарно, се разбира код от няколко реда, който всеки начинаещ чирак, може да разбере. За елементарни проблеми действително не се говори, а се лепва два реда сорс и темата се приключва. Приказки от сорта - това е много елементарно, но е само за хора със знания и умения, защото маменето е за хора със знания и умения - говори за много объркани понятия. Точно обратно е. Чул ли си старата мъдрост - НА БОДЛИВА КРАВА БОГ РОГА НЕ ДАВА! Стремежа към измама те обрича на посредственост. Хората с талант винаги спадат към преуспелите и на тях никога не им се налага да мамят.
PMEmail PosterUsers Website
Top
PureEvil
Публикувано на: 29-03-2018, 16:36
Quote Post



Име: Атанас Митрев
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 5226
Регистриран на: 21.02.04



Яначков ако гледаме твоите решения то тази задача наистина е сложна, нищо че се решава с няколко реда код.

Явно не разбираш, че става дума за игра в която автора на темата иска да излъже. Затова и никой не му е дал решението.



--------------------
<?php die("WTF"); ?>
PMUsers WebsiteICQ
Top
0 потребители преглеждат тази тема в момента (0 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

Topic Options Страници: (2) [1] 2  Reply to this topicStart new topicStart Poll

 


Copyright © 2003-2018 | BG Development | All Rights Reserved
RSS 2.0