BG Development


Страници: (3) [1] 2 3   ( Първото ново мнение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> HTML Auto Format / Pretty Print
h0st4o
Публикувано на: 10-02-2018, 13:41
Quote Post



Име: Йонислав Стамов
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Мнения: 9
Регистриран на: 24.07.17



Здравейте, за да пиша HTML използвам Notepad++ 7.5.4, но кода ми не се форматира, имам предвид как мога да го направя един вид Pretty Print и да е подреден?
PMEmail Poster
Top
rvc
Публикувано на: 11-02-2018, 00:45
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 2534
Регистриран на: 13.05.11



инсталирай си инстинско IDE не тая помия notepad ++
PMEmail PosterUsers Website
Top
stewie
Публикувано на: 11-02-2018, 00:49
Quote Post



Име:
Група: Форумен член
Ранг: Почетен член

Мнения: 4170
Регистриран на: 14.07.16



Notepad++ става колкото да промениш XML конфигурация, понякога и затова не го бива, не знам защо се мъчиш да пишеш на това при толкова идета без пари (включителното и тези от MS).
PM
Top
bvbfan
Публикувано на: 11-02-2018, 10:20
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 2883
Регистриран на: 08.12.13



Така е в Лайняндос-а, сложи 5Г боклук за да си видиш html-а


--------------------
QUOTE (Bender @ 23-04-2015, 19:11)
Xamarin: ЛАПАЙ!
Ти: Добре...
PMEmail Poster
Top
relax4o
Публикувано на: 11-02-2018, 16:34
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 2098
Регистриран на: 04.04.07



QUOTE (bvbfan @ 11-02-2018, 10:20)
Така е в Лайняндос-а, сложи 5Г боклук за да си видиш html-а

Точно 8MB е Sublime-а. Точно на едно мигване го свалям и инсталирам, та даже и заредил.


--------------------
Бисери :D

QUOTE (oveRLuckEd)
Ползваш някоя нова версия на PHP, която е вече ооп ориентирана и заради това ти я изкарва тази грешка.


QUOTE (nbacool2)
Щом няма input полета, значи няма откъде да се направи SQL инжекция Very Happy
PM
Top
h0st4o
Публикувано на: 11-02-2018, 19:45
Quote Post



Име: Йонислав Стамов
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Мнения: 9
Регистриран на: 24.07.17



В момента съм курсист в softuni и затова изпозлвам Notepad++, защото няма подсказки, не ти показва грешки и е нужно да пишеш сам целият ред, предполагам така ще мога да се науча по-добре вместо да вземам почти всичко наготово. И все пак възможно ли е да се направи това което искам и да се форматира кода?
PMEmail Poster
Top
relax4o
Публикувано на: 11-02-2018, 20:18
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 2098
Регистриран на: 04.04.07





--------------------
Бисери :D

QUOTE (oveRLuckEd)
Ползваш някоя нова версия на PHP, която е вече ооп ориентирана и заради това ти я изкарва тази грешка.


QUOTE (nbacool2)
Щом няма input полета, значи няма откъде да се направи SQL инжекция Very Happy
PM
Top
qtakabg
Публикувано на: 11-02-2018, 20:45
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Старо куче

Мнения: 883
Регистриран на: 26.02.15



QUOTE (h0st4o @ 11-02-2018, 19:45)
В момента съм курсист в softuni и затова изпозлвам Notepad++, защото няма подсказки, не ти показва грешки и е нужно да пишеш сам целият ред, предполагам така ще мога да се науча по-добре вместо да вземам почти всичко наготово. И все пак възможно ли е да се направи това което искам и да се форматира кода?

Споко, подсказките няма да ти свършат работата вместо теб. Нищо не пречи да ги ползваш, пак ще се мъчиш като грешен дявол дълго време :-)
PMEmail Poster
Top
PureEvil
Публикувано на: 12-02-2018, 10:15
Quote Post



Име: Атанас Митрев
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 5216
Регистриран на: 21.02.04



@h0st4o и в софтунито не ви научиха да ползвате Google ли? Бързо се махай от там докато е време, че кой знае още колко пропуски ще имаш.

За инсталирането:

Kate - 5.3MB и то сорс кода!... и не ми трябва да го инсталирам, тоест пред да мигна вече го имам icon_lol.gif.

@bvbfan троли ги тия бозаджии недей си почива.


--------------------
<?php die("WTF"); ?>
PMUsers WebsiteICQ
Top
saruman
Публикувано на: 12-02-2018, 12:30
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 1988
Регистриран на: 21.07.10



QUOTE (PureEvil @ 12-02-2018, 10:15)

Kate - 5.3MB и то сорс кода!... и не ми трябва да го инсталирам, тоест пред да мигна вече го имам icon_lol.gif.

@bvbfan троли ги тия бозаджии недей си почива.

Ххахахахахаха,Kate го сравняваш със Sublime ли,евала,по-голям виц не бях чувал,Vim да беше писал по-добре,или nano icon_lol.gif

Това мнение е било редактирано от saruman на 12-02-2018, 12:30


--------------------
http://www.wefunkradio.com/radio/

Remember,remember the fifth of November
PMEmail Poster
Top
0 потребители преглеждат тази тема в момента (0 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

Topic Options Страници: (3) [1] 2 3  Reply to this topicStart new topicStart Poll

 


Copyright © 2003-2018 | BG Development | All Rights Reserved
RSS 2.0