BG Development


Страници: (3) 1 [2] 3   ( Първото ново мнение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Анализиране какво се използва
relax4o
Публикувано на: 31-01-2018, 16:52
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 2141
Регистриран на: 04.04.07



QUOTE (purjola @ 31-01-2018, 04:28)
Дясно копче - View page source

Колко смислен отговор. 3 дни ли ти отне да измислиш как да се направиш на интересен? Въобще разбра ли въпроса или просто реши да се включиш тъпо?

А между другото, има и по-лесен начин CTRL+U.

Това мнение е било редактирано от relax4o на 31-01-2018, 16:52


--------------------
Бисери :D

QUOTE (oveRLuckEd)
Ползваш някоя нова версия на PHP, която е вече ооп ориентирана и заради това ти я изкарва тази грешка.


QUOTE (nbacool2)
Щом няма input полета, значи няма откъде да се направи SQL инжекция Very Happy
PM
Top
purjola
Публикувано на: 31-01-2018, 17:02
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 2124
Регистриран на: 18.10.11



Аз съм сериозен като сърдечен удар. VIEW PAGE SOURCE, гледаш кое в кой таг се слага по принцип, пишеш си DOM XPath парсер да провери кое се среща от голям списък с библиотеки (ти си добър в това) и профит
PMEmail Poster
Top
relax4o
Публикувано на: 31-01-2018, 17:17
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 2141
Регистриран на: 04.04.07



QUOTE (purjola @ 31-01-2018, 17:02)
Аз съм сериозен като сърдечен удар. VIEW PAGE SOURCE, гледаш кое в кой таг се слага по принцип, пишеш си DOM XPath парсер да провери кое се среща от голям списък с библиотеки (ти си добър в това) и профит

Да, просто идеята ми беше да не трябва аз да си пиша парсера, защото сега не ми се страничи с отделни неща. Търсех готов продукт, който би свършил работа.
Иначе е добра идея за нов проект.


--------------------
Бисери :D

QUOTE (oveRLuckEd)
Ползваш някоя нова версия на PHP, която е вече ооп ориентирана и заради това ти я изкарва тази грешка.


QUOTE (nbacool2)
Щом няма input полета, значи няма откъде да се направи SQL инжекция Very Happy
PM
Top
PureEvil
Публикувано на: 31-01-2018, 17:38
Quote Post



Име: Атанас Митрев
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 5219
Регистриран на: 21.02.04



Щом всичко е в един файл явно си "краднал" темата icon_lol.gif


--------------------
<?php die("WTF"); ?>
PMUsers WebsiteICQ
Top
relax4o
Публикувано на: 31-01-2018, 17:51
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 2141
Регистриран на: 04.04.07



QUOTE (PureEvil @ 31-01-2018, 17:38)
Щом всичко е в един файл явно си "краднал" темата icon_lol.gif

Баси, как ме хвана. icon_lol.gif Но не е заради това. Имам и купени теми(да не кажете, че само крада icon_lol.gif). Отново всичко е в един файл. Или може би не се изказвам правилно. Не всичко е в един файл, но главните JS и CSS файлове са претъпкани с ненужни неща. Иначе demo скриптове за различните компоненти си ги има в отделни файлове.
Мен повече ме бърка шибания CSS. JavaScript-а лесно се чисти.


--------------------
Бисери :D

QUOTE (oveRLuckEd)
Ползваш някоя нова версия на PHP, която е вече ооп ориентирана и заради това ти я изкарва тази грешка.


QUOTE (nbacool2)
Щом няма input полета, значи няма откъде да се направи SQL инжекция Very Happy
PM
Top
PureEvil
Публикувано на: 31-01-2018, 17:58
Quote Post



Име: Атанас Митрев
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 5219
Регистриран на: 21.02.04



Да не купуваш от някой, който крадне icon_smile.gif.
Досега такава случка с легални неща не съм имал.

А какво ти пука дали ти трябва или не? CSS се тегли веднъж от клиента и това е.

Това мнение е било редактирано от PureEvil на 31-01-2018, 17:58


--------------------
<?php die("WTF"); ?>
PMUsers WebsiteICQ
Top
samominavam
Публикувано на: 31-01-2018, 21:16
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Активен

Мнения: 226
Регистриран на: 22.08.17



Търси си причина да не почне работа icon_cool.gif
PMEmail Poster
Top
relax4o
Публикувано на: 31-01-2018, 21:24
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 2141
Регистриран на: 04.04.07



QUOTE (PureEvil @ 31-01-2018, 17:58)
Да не купуваш от някой, който крадне icon_smile.gif.
Досега такава случка с легални неща не съм имал.

А какво ти пука дали ти трябва или не? CSS се тегли веднъж от клиента и това е.

Купувам от themeforest. Но мисля че разликата е там, че админ панел не съм купувал легален до сега и не знам там как са подредени нещата. Защото една обикновена страница няма кой знае какво. Тя си съдържа само скриптовете за страницата.

Ами пука ми, защото са 4 файла. (300кб, 270кб, 190кб, 54кб) (това само CSS-а). Единия от компонентите, който ползвам, използва библиотека от 400кб, но там няма какво да направя освен да я компресирам максимално).
Понеже тази част, която зарежда тези файлове ще е достъпна само от мен, а понякога на места покритието е зле тука и не ми се чака да ми се заредят тези огромни файлове. А се предполага, че често ще влизам през телефон.

Последния сайт, който правех, най-големия файл беше 60кб и той беше библиотека. Там няма какво да направя. А това не е библиотека и е огромно.

Със сигурност ще тествам и така при слаб интернет как ще се държи, ако не ми хареса ще чистя. icon_lol.gif
Но сериозно се замислям, след този проект да напиша някакъв reference tracker. icon_lol.gif


--------------------
Бисери :D

QUOTE (oveRLuckEd)
Ползваш някоя нова версия на PHP, която е вече ооп ориентирана и заради това ти я изкарва тази грешка.


QUOTE (nbacool2)
Щом няма input полета, значи няма откъде да се направи SQL инжекция Very Happy
PM
Top
relax4o
Публикувано на: 01-02-2018, 04:30
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 2141
Регистриран на: 04.04.07



Намерих си нова тема, която е open source, подредена и добре документирана - AdminLTE.


--------------------
Бисери :D

QUOTE (oveRLuckEd)
Ползваш някоя нова версия на PHP, която е вече ооп ориентирана и заради това ти я изкарва тази грешка.


QUOTE (nbacool2)
Щом няма input полета, значи няма откъде да се направи SQL инжекция Very Happy
PM
Top
thrawn
Публикувано на: 01-02-2018, 07:41
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 1889
Регистриран на: 17.01.17



Криво разбрана та оптимизация...
Ако ще и 10Г да е цсс-а, той се сваля еднократно. После се пускат единствено заявки за проверка дали кедър е актуален.
От друга страна, по подобен начин се прави кеширане, като целта е да се оптимизира зареждането на останалите страници от сайтът.
PMEmail Poster
Top
0 потребители преглеждат тази тема в момента (0 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

Topic Options Страници: (3) 1 [2] 3  Reply to this topicStart new topicStart Poll

 


Copyright © 2003-2018 | BG Development | All Rights Reserved
RSS 2.0