BG Development


  Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Маска на URL
dgr
Публикувано на: 10-05-2019, 15:16
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Редовен член

Мнения: 355
Регистриран на: 06.03.08



Какъв е кода в .htaccess файла за създаване на маска на URL?
PMEmail Poster
Top
PureEvil
Публикувано на: 10-05-2019, 15:44
Quote Post



Име: Атанас Митрев
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 5264
Регистриран на: 21.02.04



CODE

RewriteCond %{REQUEST_500LEV}
RewriteRule mask                  magic here :D


--------------------
<?php die("WTF"); ?>
PMUsers WebsiteICQ
Top
dgr
Публикувано на: 10-05-2019, 16:08
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Редовен член

Мнения: 355
Регистриран на: 06.03.08



Пробвах това:
CODE

RewriteCond %{REQUEST_500LEV}
RewriteRule mask                  magic here :D

Не става.
PMEmail Poster
Top
thrawn
Публикувано на: 10-05-2019, 16:20
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 2447
Регистриран на: 17.01.17



Пробвай и с 42.
А ако пак не стане, пробвай да погледнеш в документацията...
PMEmail Poster
Top
midjis
Публикувано на: 18-05-2019, 17:37
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Редовен член

Мнения: 446
Регистриран на: 27.11.06



За да се получи маска на URL къде трябва да се постави .htaccess файла?


--------------------
Съвършенството е моята цел.
PMEmail Poster
Top
dgr
Публикувано на: 20-05-2019, 12:38
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Редовен член

Мнения: 355
Регистриран на: 06.03.08



Написах това:
CODE

Options +FollowSymLinks -Indexes -MultiViews
RewriteEngine On
RewriteBase /

RewriteRule ^([-\w0-9_]+)$ /$1.php [L,NC,QSA]


Така и URL си остана същият.
Къде греша?
PMEmail Poster
Top
relax4o
Публикувано на: 20-05-2019, 16:31
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 2428
Регистриран на: 04.04.07



Ами идеята е URL-а, който напишеш да те пренасочи към файла, който искаш. Това не означава, че като напишеш името на PHP файла, URL ще се смени според това - именно идеята е обратната. Но както си го структурирал, ако напиша 278pedala едва ли ще имаш файл с името 278pedala.php.


--------------------
Бисери :D

QUOTE (oveRLuckEd)
Ползваш някоя нова версия на PHP, която е вече ооп ориентирана и заради това ти я изкарва тази грешка.


QUOTE (nbacool2)
Щом няма input полета, значи няма откъде да се направи SQL инжекция Very Happy
PM
Top
0 потребители преглеждат тази тема в момента (0 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

 


Copyright © 2003-2019 | BG Development | All Rights Reserved
RSS 2.0