BG Development


Страници: (5) [1] 2 3 ... последна »  ( Първото ново мнение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Малко помощ с javascript
ldbl
Публикувано на: 17-02-2019, 23:35
Quote Post



Име: Станислав Неделчев
Група: Потребител
Ранг: Редовен член

Мнения: 357
Регистриран на: 22.09.07



Някой може ли да даде едно рамо с javascript .
Нямам идея как се пише на това чудо пък и нямам желание да го уча.
Това , което искам да направя е елементарно предполагам за човек , който вече е увладял дебрите на javascript.
Пробвах с jquery е не ми се получва.
Освен това ми дава някви грешки за cors policy на тестовия ми домейн явно е от хостинга.
Така или иначе там където ще го пробвам мисля че няма да има такива проблеми.
Искам да направя следното да си отворя един файл на локалната машина и той да направи 50 request-a към един и същ url и да ги покаже резултата в браузъра в умален вид.
Нещо като това на картинката.


Прикачена картинка
Прикачена картинка


--------------------
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Top
TrustHavic
Публикувано на: 18-02-2019, 00:53
Quote Post



Име: Станимир
Група: Потребител
Ранг: Редовен член

Мнения: 401
Регистриран на: 30.04.14



с малко код от твоя страна може и да стане работата
PMEmail Poster
Top
ldbl
Публикувано на: 18-02-2019, 11:09
Quote Post



Име: Станислав Неделчев
Група: Потребител
Ранг: Редовен член

Мнения: 357
Регистриран на: 22.09.07



QUOTE (TrustHavic @ 18-02-2019, 00:53)
с малко код от твоя страна може и да стане работата

Няй вероятно , но мямам никакво желание да се занимавам с javascript по простата причина , че имам доста други неща да правя.
Затова и попитах за малко помощ. В крайна сметка ако няма кой да напише няколко реда код.
Като ми остане свободно време ще си изгубя няколко дена и ще си го напиша.


--------------------
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Top
Gamma Goblin
Публикувано на: 18-02-2019, 11:23
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 2653
Регистриран на: 21.02.18



Такива неща се питат в раздел "обяви за работа". Никой здравомислещ няма да ти го напише за без пари.


--------------------
https://www.rust-lang.org/
---
Хора, които са прекалено умни, за да се занимават с политика, са наказани да бъдат управлявани от глупаци.
---
Life is hard; it's harder when you're stupid.
---
Black metal is like coffee. You have to learn to drink it but when you get used to it, you just want it darker and darker
PMEmail PosterUsers Website
Top
antubis
Публикувано на: 18-02-2019, 11:44
Quote Post



Име: Маруш Денчев
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 1808
Регистриран на: 21.06.05



CODE


for(let i = 0; i < 50;i++) {
let div = document.createElement('div');
document.body.appendChild(div);

fetch('http://example.com').then(response => {return response.text()}).then(response => {
div.innerHTML = response;
});
}



Но ще имаш проблеми с CORS, за което не мога да помогна вече.


--------------------
fuck their lack of originality and personality
fuck this travesty
fuck this new norm
fuck conformity
--------------------------------
Denchev.me
CakePHP Bulgaria
PMEmail PosterUsers Website
Top
Expressing
Публикувано на: 18-02-2019, 12:00
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Мнения: 49
Регистриран на: 22.02.17



Ако не ти дреме какви данни хвърчат си пусни едно прокси. Те ти един chrome extension.

https://chrome.google.com/webstore/detail/a...bjhddihlkkiljbi
PMEmail Poster
Top
ldbl
Публикувано на: 18-02-2019, 22:54
Quote Post



Име: Станислав Неделчев
Група: Потребител
Ранг: Редовен член

Мнения: 357
Регистриран на: 22.09.07



QUOTE (Gamma Goblin @ 18-02-2019, 11:23)
Такива неща се питат в раздел "обяви за работа". Никой здравомислещ няма да ти го напише за без пари.

Може да го пусна и там ти какви пари искаш да ти дам задание ?


--------------------
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Top
ldbl
Публикувано на: 18-02-2019, 22:59
Quote Post



Име: Станислав Неделчев
Група: Потребител
Ранг: Редовен член

Мнения: 357
Регистриран на: 22.09.07



QUOTE (antubis @ 18-02-2019, 11:44)
CODE


for(let i = 0; i < 50;i++) {
let div = document.createElement('div');
document.body.appendChild(div);

fetch('http://example.com').then(response => {return response.text()}).then(response => {
div.innerHTML = response;
});
}



Но ще имаш проблеми с CORS, за което не мога да помогна вече.

Не ми дреме за cors.
Ако на някой му е любопитно за какво ми трябва тази щуротия тук се вижда след 30тата минута горе долу.
Но той си е направил и линк и като клика му крашват контейнерите .
https://m.youtube.com/watch?fbclid=IwAR2MUL...e&v=Pl-R1d_dLMc

За момента съм задълбал в съвсем други неща и не ми се приквлючва на JavaScript. Пък и нямам желание icon_smile.gif

Това мнение е било редактирано от ldbl на 18-02-2019, 23:01


--------------------
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Top
antubis
Публикувано на: 20-02-2019, 14:26
Quote Post



Име: Маруш Денчев
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 1808
Регистриран на: 21.06.05



Можеше едно "благодаря" да кажеш.

А това дали ти пука за cors или не, не зависи от теб - браузъра ще те отреже.


--------------------
fuck their lack of originality and personality
fuck this travesty
fuck this new norm
fuck conformity
--------------------------------
Denchev.me
CakePHP Bulgaria
PMEmail PosterUsers Website
Top
ldbl
Публикувано на: 20-02-2019, 20:38
Quote Post



Име: Станислав Неделчев
Група: Потребител
Ранг: Редовен член

Мнения: 357
Регистриран на: 22.09.07



В този форум може и да има програмисти обаче за съжаление аз не ги виждам.
Намери се един младеж , но не от този форум и онзи ден ми прати код да тествам и не му отне много време. Малко след като ми писа беше готов. Но днес нямах вереме да направя тестовете.
Нясно съм достатъчно с програмирането и коментари с малко код от твоя страна ще стане.
Ако исках да пиша на джава скрипт щях да съм Javascript програмист , но не съм и не искам да бъда.
Други коментари направи един цикъл и вкарай един iframe също са безмислени.

Като цяло след като влизах няколко месеца в този форум мисля , че няма смисъл да влизам повече. Ако някой не е забелязал регистрацията ми е от 2007. И в някои мои мнения съм написал доста повече код от един for.



--------------------
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Top
0 потребители преглеждат тази тема в момента (0 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

Topic Options Страници: (5) [1] 2 3 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

 


Copyright © 2003-2019 | BG Development | All Rights Reserved
RSS 2.0