BG Development


Страници: (2) [1] 2   ( Първото ново мнение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> проблем при работа с конзолата на developer tools
.vess.
Публикувано на: 21-01-2019, 13:49
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Мнения: 5
Регистриран на: 21.01.19



защо получавам това:

https://prnt.sc/m9y7ho

не ми даде да извикам функцията, като затворих къдравите скоби и ми изписа това.
PMEmail Poster
Top
H_A_L_F
Публикувано на: 21-01-2019, 13:55
Quote Post



Име: Антон Банчев
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 1524
Регистриран на: 01.03.04



Така само декларираш функцията, трябва да я извикаш за да се изпълни кода в нея.
PMEmail Poster
Top
.vess.
Публикувано на: 21-01-2019, 14:07
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Мнения: 5
Регистриран на: 21.01.19



ами не мога да я извикам.
като затворя къдравите скоби се появя това на снимката.
PMEmail Poster
Top
H_A_L_F
Публикувано на: 21-01-2019, 14:10
Quote Post



Име: Антон Банчев
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 1524
Регистриран на: 01.03.04



undefined не е съобщение за грешка, просто напиши solve(10) на следващия ред и виж резултата
PMEmail Poster
Top
.vess.
Публикувано на: 21-01-2019, 14:33
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Мнения: 5
Регистриран на: 21.01.19



https://prnt.sc/ma1vpz
пак същото
PMEmail Poster
Top
H_A_L_F
Публикувано на: 21-01-2019, 14:56
Quote Post



Име: Антон Банчев
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 1524
Регистриран на: 01.03.04



Кода работи, просто в ляво трябва да избереш да видиш всички съобщения (избери първата категория).
PMEmail Poster
Top
.vess.
Публикувано на: 21-01-2019, 15:03
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Мнения: 5
Регистриран на: 21.01.19



ами това излиза:
https://prnt.sc/ma2cxe
нищо не разбирам icon_sad.gif
PMEmail Poster
Top
relax4o
Публикувано на: 21-01-2019, 20:14
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 2485
Регистриран на: 04.04.07



Ами там, където си сложил solve([...]) няма да стане.

Декларирай първо функцията -> Ентър -> напиши solve([..]) -> Ентър и ще ти излезе резултата.


--------------------
Бисери :D

QUOTE (oveRLuckEd)
Ползваш някоя нова версия на PHP, която е вече ооп ориентирана и заради това ти я изкарва тази грешка.


QUOTE (nbacool2)
Щом няма input полета, значи няма откъде да се направи SQL инжекция Very Happy
PM
Top
H_A_L_F
Публикувано на: 21-01-2019, 21:55
Quote Post



Име: Антон Банчев
Група: Потребител
Ранг: Почетен член

Мнения: 1524
Регистриран на: 01.03.04



става и както го е написал, просто на последния скрииншот въобще няма изпълнен код в конзолата, не знам какво очаква да види.
PMEmail Poster
Top
.vess.
Публикувано на: 22-01-2019, 10:50
Quote Post



Име:
Група: Потребител
Ранг: Новопостъпил

Мнения: 5
Регистриран на: 21.01.19



QUOTE (relax4o @ 21-01-2019, 20:14)
Ами там, където си сложил solve([...]) няма да стане.

Декларирай първо функцията -> Ентър -> напиши solve([..]) -> Ентър и ще ти излезе резултата.

ами пиша функацията:
function solve(input){
let a = Number(input.shift());
let b = Number(input.shift());
let sum = a+b;
}
и като премина на нов ред с ентър ми изписва udefined и не мога да правя друго
PMEmail Poster
Top
0 потребители преглеждат тази тема в момента (0 гости, 0 анонимни потребители)
Потребители, преглеждащи темата в момента:

Topic Options Страници: (2) [1] 2  Reply to this topicStart new topicStart Poll

 


Copyright © 2003-2019 | BG Development | All Rights Reserved
RSS 2.0