BG Development · За реклама · За контакти | Помощ Търсене Потребители Календар Правила |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
akrachev |
Публикувано на: 09-09-2024, 10:54
|
Име: акрачев Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 1092 Регистриран на: 27.11.09 |
-------------------- |
bvbfan |
Публикувано на: 09-09-2024, 12:32
|
||
Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 4134 Регистриран на: 08.12.13 |
Ще я пробвам на Дек-а
--------------------
|
||
ici |
Публикувано на: 09-09-2024, 13:06
|
Име: Ивайло Илчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 18681 Регистриран на: 06.06.04 |
Музиката сигурно е от "Черно фередже"?
-------------------- Ние не сме в една лодка, ние сме в една буря. Лодките са различни.
Следващият път когато се почувстваш ненужен, грозен и недооценен, помни че освен това си и тъп. |
SuN |
Публикувано на: 09-09-2024, 13:58
|
Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 12936 Регистриран на: 27.01.05 |
Чакам версия за МакОС и ще я пробвам.
-------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
bvbfan |
Публикувано на: 09-09-2024, 16:23
|
||||
Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 4134 Регистриран на: 08.12.13 |
Откога си на Мак, изневери на правата вяра? --------------------
|
||||
SuN |
Публикувано на: 09-09-2024, 16:44
|
Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 12936 Регистриран на: 27.01.05 |
Отскоро (малко повече от няколко месеца). И съм доста доволен. За пръв път се почуствах като нормален човек - поцъкам-поцъкам нещо, което ми е важно и изключа компютъра. Кофти е, че всичко е малко дървено, заключено и искат $$$ за да ползваш нормален софтуер, но пък така не губя време по безполезни неща (това беше моя голяма слабост в период на увеличен обем от проблеми и задължения).
Имам и кътче за компютър с Дебиан, но го ползвам само за четене в уеб и управление на разходите (много ръчно вписване, но поне всичко си е 100% мое и не ми искат 20лв/месец за привилегията да ми се копират данни от банка във файл). По някое време ще трябва пак да направя 2-3 дарения на някои проекти да изкажа благодарност. П.п. А написах, че чакам версия за МакОС, защото не харесвам да играя на телефон или таблет. Не че с джойстик не мога и на тях, но предпочитам голям екран и повече разстояние. Това мнение е било редактирано от SuN на 09-09-2024, 19:33 -------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |