| BG Development · За реклама · За контакти |
Помощ Търсене Потребители Календар Правила |
| Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
![]() ![]() ![]() |
| SuN |
Публикувано на: 05-11-2025, 17:07
|
||
|
Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 13305 Регистриран на: 27.01.05 |
Мисля да се абонирам за този план и да добавя профила на възрастен роднина с Андроид, който ще го ползва и от компютър. Има ли някакви минуси за мен от тази работа? Уловки? Трябва ми да работи без много грижи от моя страна. -------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
||
| relax4o |
Публикувано на: 05-11-2025, 18:38
|
||||
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 2841 Регистриран на: 04.04.07 |
1. Увери се, че човека, на когото ще го споделяш не е вече в семейна група, иначе няма да можеш да го добавиш. Тогава или човека трябва да напусне семейната група, в която е (мисля, че имаше период, в който гугъл след това не позволява човека да влезе в нова семейна група), или трябва да си има отделен акаунт, който да ползва за тази цел.
2. Увери се, че човека е в същата държава. В твоя случай вероятно е, но си е важно да се знае, че аз имах ядове с Шотландия - България. YouTube/Google уж също имат рестрикции по локация, т.е. one family, one household, но до сега нито аз, нито останалите от групата са имали проблеми. Като цяло това са познатите за мен уловки. Веднъж настроено, освен да плащаш други грижи нямаш. П.П. Да допълня, че станеш ли управител на семейна група, правилото от т.1 ще важи и за теб. Ако след това искаш да се включиш в друга група, няма да можеш. Това мнение е било редактирано от relax4o на 05-11-2025, 18:41 -------------------- Бисери :D
|
||||
| SuN |
Публикувано на: 05-11-2025, 22:26
|
|
Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 13305 Регистриран на: 27.01.05 |
След малко повече четене изглежда, че семейния план е всъщност план за едно домакинство с до 5 човека (примерна тема "https://www.reddit.com/r/YoutubeMusic/comments/r99zvf/deleted_by_user/").
То и без това планирах да сложа нещо за отдалечен достъп, така че ще мога да се логвам от време на време от същия град (и същия компютър). Ама си е риск да се набутам и да дам пари на Гуглеци. -------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
| Bender++ |
Публикувано на: 08-11-2025, 12:04
|
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Старо куче Мнения: 602 Регистриран на: 18.04.21 |
Да даваш пари на гугле е най-тъпото нещо което можеш да направиш. Слагай един uBlock origin и забравяш за всички реклами.
-------------------- Слава на Цар Путин! Долу украинските фашисти!
|
| ici |
Публикувано на: 08-11-2025, 14:02
|
![]() Име: Ивайло Илчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 18938 Регистриран на: 06.06.04 |
Аз плащам по 3 кинта на месец за 100GB на гугел драйф. В служебният каунт обаче нямам лимит за място, а само за размера на файл, повече от 5ТБ файл не мога да сложа. Иначе за тубата ползвам Ghostery и AdBlock Plus.
Сега тествах Adblock Plus, AdBlock, Ghostery, uBlock със Shorts на тубата. Само AdBlock Plus блокира всичко, но той имаше проблем до миналата седмица, когато попаднеше на реклама почваше да ги превключва напред без да спира, но сега това го няма. Та тази комбинация Adblock Plus + Ghostery (заради Never Consent) май е най-доброто. ПП. Забравил съм да спомена за SponsorBlock, това разширение пропуска части от видеата които са реклама. Това мнение е било редактирано от ici на 08-11-2025, 14:39 Прикачена картинка (Кликнете на картинката, за да я увеличите!) ![]() -------------------- Ние не сме в една лодка, ние сме в една буря. Лодките са различни.
Следващият път когато се почувстваш ненужен, грозен и недооценен, помни че освен това си и тъп. |
| PxL |
Публикувано на: 08-11-2025, 15:29
|
![]() Име: Димитър Т. Димитров Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 3612 Регистриран на: 26.04.05 |
brave.com ?
https://github.com/brave/brave-browser Това мнение е било редактирано от PxL на 08-11-2025, 15:39 -------------------- void putchar(char c);int main(){int x,c=1,i;for(i=0;(x="PxLY2H4:2E;7231?=68255A5S5P9N:N9O84111H861I85111G9N:O811O812M<G33911EAEDBECE22169D1=2k"[i+++3]);)while(x-->'0')putchar((!(++c%'('))?0x0a:33^(i&1));}
|
| SuN |
Публикувано на: 08-11-2025, 18:20
|
|
Страхотни предложения, но младежа на когото разчитах за настройките забегна за уикенда. Компютъра не може да бъде включен, защото трябва да се въведат пароли за декриптиране и отключвате на акаунта (123 е втората).
-------------------- Само аз не троля.
| rvc |
Публикувано на: 09-11-2025, 02:49
|
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 2650 Регистриран на: 13.05.11 |
ето още едно интересно разширение - Ad Speedup - Skip Video Ads 16X Faster - превърта рекламите на 16-та скорост
https://chromewebstore.google.com/detail/ad...noolakplfppdchi |
![]() |
![]() ![]() ![]() |