| BG Development · За реклама · За контакти |
Помощ Търсене Потребители Календар Правила |
| Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
| Страници: (4) 1 2 [3] 4 ( Първото ново мнение ) | ![]() ![]() ![]() |
| DarkOne |
Публикувано на: 19-11-2022, 21:49
|
![]() Име: Александър Петков Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 3731 Регистриран на: 30.01.04 |
На петъчните промоции бяха свалили цената със стотина лева от обичайната и поръчах 5 Pro. Моето проучване също показа, че часовниците на Samsung са зле откъм издържливост на батерията, но този модел се опитва да подобри положението с груба сила - голям, дебел часовник с почти двойно по-голяма батерия. Дават му 80 часа, така че очаквам да издържа около 2 дни. Аз по принцип не спя с часовник, може да пробвам колкото да събера статистика за съня, но предполагам че просто ще го оставям да се зарежда нощем.
-------------------- The man who learns only what others know
is as ignorant as if he learns nothing. The treasures of knowledge are the most rare, and guarded most harshly. -- Chronicle of the First Age |
| avsrm |
Публикувано на: 20-11-2022, 15:49
|
||
|
Име: Но Група: Потребител Ранг: Посетител Мнения: 114 Регистриран на: 21.01.08 |
Днес го погледнах ... и като забраних нещата които не ползва постоянно часовника изчисли близо 3 дена до следващото зареждане. -------------------- Знам само малко от Borland Builder C++ 6.
|
||
| DarkOne |
Публикувано на: 25-11-2022, 10:55
|
![]() Име: Александър Петков Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 3731 Регистриран на: 30.01.04 |
От няколко дни съм с новия часовник и обяснявайки на колегите какво правя с него около 7-8 пъти го нарекох "телефон" вместо "часовник" без да се усетя, те седят и ме гледат ококероно защо им говоря за телефона, като уж от часовника. Супер пристрастяващо се оказа, всички разговори ги водя през него, дори телефонът да е до мен. За плащане също е супер, вече не вадя портфейл.
Тия дни ще му навържа и вратата на входа вкъщи, че там всичко е готово откъм самата врата. Е, все още има някои трески за гладене - за доста неща се опитва да ме праща на телефона да ги направя. Липсва и читава клавиатура на български в клавиатурата по подразбиране. Но като цяло вече започнаха да намаляват нещата, които трябва да нося. Като батерия, ако го ползвам активно, остават около 30% за 24 часа. Ако не го ползвам много активно остават около 50-60% за 24 часа. Общо взето го зареждам всеки ден за около час. Това е без никакви режими за пестене на батерията, постоянно вклчена GSM мрежа, Location, WiFi и мобилни данни. Това мнение е било редактирано от DarkOne на 25-11-2022, 11:00 -------------------- The man who learns only what others know
is as ignorant as if he learns nothing. The treasures of knowledge are the most rare, and guarded most harshly. -- Chronicle of the First Age |
| thrawn |
Публикувано на: 25-11-2022, 12:27
|
![]() Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 3842 Регистриран на: 17.01.17 |
Функциите за следене на тренировки хабят много батерията. Тях ги спирай ако не ти трябват изрично.
Аз на моя пускам ръчно само следене на тренировка когато плувам. |
| DarkOne |
Публикувано на: 25-11-2022, 16:09
|
А, да, тях ги спрях и пуснах следенето на сатурацията по време на сън.
-------------------- The man who learns only what others know
| Антон Яначков |
Публикувано на: 31-08-2023, 15:31
|
|
Име: Антон Яначков Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 3405 Регистриран на: 27.07.16 |
Гледах едно клипче, което ме изуми. Винаги съм смятал, че ако човек носи по-малко багаж, или ако колата е натоварена по-малко, то средната скорост на движение ще е по-висока. Така разсъждавах до днес, до като изгледах клипче, където видях как товарят планерите нарочно с излишен товар. Така вдигат средната им скорост на придвижване без това да влияе на разстоянието, което прелитат. Ето линка, за да не съм голословен:
Състезание с планери на 600 км дистанция. Това ме накра да се замисля за всеки, който се мъчи да се отърве от 1 кг ежедневен багаж без да осъзнава, че така рязко може да понижи скоростта си на придвижване и да направи живота си неефективен. Това мнение е било редактирано от Антон Яначков на 31-08-2023, 15:32 |
| ici |
Публикувано на: 31-08-2023, 15:48
|
![]() Име: Ивайло Илчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 19057 Регистриран на: 06.06.04 |
Трябва само да качиш колата на един километър височина. Seems legit ...
-------------------- Facebook is a bit like checking your underwear after a fart.
Most likely there's nothing new and if there is it's probably shit. |
| SuN |
Публикувано на: 18-01-2025, 15:22
|
|
Име: Група: Администратор Ранг: Почетен член Мнения: 13431 Регистриран на: 27.01.05 |
Как върви експеримента с часовника? Колебая се дали и аз да не мина на подобна схема.
-------------------- Само аз не троля.
Всички коментари са плод на художествена измислица и нямат общо с действителни и недействителни лица, събития и факти. |
| ici |
Публикувано на: 18-01-2025, 16:24
|
![]() Име: Ивайло Илчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 19057 Регистриран на: 06.06.04 |
Аз моя хуявей го смених пак с хуявей. По новият можеш вече и да се обаждаш. Пак изкарва по 10-14 дена без зареждане, но с всички екстри активирани дните стават 7-10. В къщи слагам телефона до спалнята и повече не го пипам, а в офиса седи в раницата.
ПП. Huawei GT4 Silver. Беше 520лв преди около два месеца в Технополис Това мнение е било редактирано от ici на 18-01-2025, 16:26 Прикачена картинка (Кликнете на картинката, за да я увеличите!) ![]() -------------------- Facebook is a bit like checking your underwear after a fart.
Most likely there's nothing new and if there is it's probably shit. |
| DarkOne |
Публикувано на: 21-01-2025, 13:49
|
||
Гледам че съм описал по-горе колко съм доволен, наистина започнах да излизам без да взимам телефона, портфейла и документите когато излизам в квартала. Имаше някои драми в резултат на ъпдейти. Известно време съжалявах че съм обновявал, докато най-сетне решат да възстановят загубената функционалност. Иначе въпросът с клавиатурата с кирилица се реши с Gboard. Bring! е безценен при пазаруване. Google Maps си ремонтираха приложението и вече върши работа. Единствено бих отбелязал, че манталитетът "ако имаш стар модел, майната ти, купи си новия" прави доста силно впечатление. Може и да е само Samsung. Като цяло, не бих се върнал на вариант без умен часовник -------------------- The man who learns only what others know
||
Страници: (4) 1 2 [3] 4 |
![]() ![]() ![]() |