BG Development · За реклама · За контакти | Помощ Търсене Потребители Календар Правила |
Здравей! ( Включване | Регистриране ) |
Страници: (8) [1] 2 3 ... последна » ( Първото ново мнение ) |
claudio |
Публикувано на: 01-06-2024, 12:09
|
Име: Група: Потребител Ранг: Новопостъпил Мнения: 49 Регистриран на: 22.01.24 |
Здравейте!
Интересувате ли се имате ли представа как ни следи МВРто. Знам че МВР и отдел Киберсигурност имат технологии които са много напреднали. Да не кажа много напреднали. Преди време стана една бела и ме извикаха в полицията. Разказаха ми почти всичко което съм пращал до една медия. Аз дори се учудих като ми го казаха. За следене на интернет трафика ли става дума или за някакъв вид прихващане на сигнала между различни акаунти. Дори ми е чудно как са разбрали съдържанието на съобщенията. И тук става дума за акаунт в gmail. Gmail нали са едни от най-сигурните. Просто за мен това беше чиста фантастика. Друго което ми направи силно впечатление . Успяха да ми кажат с кого съм говорил преди много време. Наистина за дълъг период от време става дума. Затова ми е интересно как ни следи МВР-то и отдел Киберсигурност. Не само съобщенията ми от Gmail са били наблюдавани и то назад във времето, но и телефонния разговор. Тези от МВР-то и отдел Киберсигурност явно имат или твърде големи сървъри за данни или просто са много напред в материала. Имате ли представа как става това. |
ici |
Публикувано на: 01-06-2024, 21:45
|
Име: Ивайло Илчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 18702 Регистриран на: 06.06.04 |
Гугъл работят с МВР/ДАНС. Никой нищо не следи.
-------------------- Ние не сме в една лодка, ние сме в една буря. Лодките са различни.
Следващият път когато се почувстваш ненужен, грозен и недооценен, помни че освен това си и тъп. |
claudio |
Публикувано на: 01-06-2024, 21:58
|
||
Малко не се връзва Дори от абв имах акаунт и от него познаха А Yettel и те ли работят с МВР |
||
BIGBUGEX |
Публикувано на: 02-06-2024, 01:38
|
Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 1723 Регистриран на: 30.11.04 |
Всички работят с МВР.
|
Антон Яначков |
Публикувано на: 02-06-2024, 09:35
|
Име: Антон Яначков Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 3271 Регистриран на: 27.07.16 |
Включително и darknet.
|
claudio |
Публикувано на: 03-06-2024, 09:40
|
Хора, темата е напълно сериозна.
Запознат съм че МВР и ГДБОП имат такива технологии. Лошото е че няма приятели в полицията, които да ми кажат как става. Как следят интернет трафика Как следят трафика на телефона |
ici |
Публикувано на: 03-06-2024, 12:45
|
Име: Ивайло Илчев Група: VIP Ранг: Почетен член Мнения: 18702 Регистриран на: 06.06.04 |
Провайдерите трябва да пазят тази информация 6 месеца. Тя може да се получи ако има данни за тежко престъпление. След получаване на такова разрешение МВР получава достъп до данните на всички клиенти на провайдера.
-------------------- Ние не сме в една лодка, ние сме в една буря. Лодките са различни.
Следващият път когато се почувстваш ненужен, грозен и недооценен, помни че освен това си и тъп. |
claudio |
Публикувано на: 03-06-2024, 14:26
|
||
Провайдърите ли. Искаш да кажеш че именно от провайдърите МВР-то е успяло да извлече горе долу какво съм си писал с разни хора по Gmail. Мисля че ме върнаха назад повече от 6 месеца. Може би 9 месеца. Това също беше невероятно. А за разговора там какво е обяснението. Да не би Yettel също да има големи сървъри за запис на всякакви разговори. |
||
thrawn |
Публикувано на: 03-06-2024, 17:18
|
Име: Група: Потребител Ранг: Почетен член Мнения: 3694 Регистриран на: 17.01.17 |
Няма как да получат достъп до криптираните данни. Ако това е истина, просто са получили съдействие от доставчиците на съответните услуги или хистори данни от съответните клиенти.
|
claudio |
Публикувано на: 03-06-2024, 18:23
|
||
Как става това. Те вероятно доста пари са се изръсили за да им съдействат провайдърите. Провайдъра как съхранява данните. Излиза че и те имат големи сървъри където да съхраняват кое преминава през тяхната мрежа. Питах ChaGPT, Gemini и те нищо не знаят. Само ми пишат неща за киберсигурност. Това мнение е било редактирано от claudio на 03-06-2024, 18:24 |
||
Страници: (8) [1] 2 3 ... последна » |